Gamzeguler Kızlar sıçaklardan mı bilmiyorum 3 gündür baş ağrım vardı dün geçe tavan yaptı tansiyon düşüktü 5/10 migren tarzı başımın ön kısmı ağrıyor ve bundan sebep kusma oluyor.hafifledi gibi ama Hale’n var.doktorum yıllık izinde ondan rahatsız da etmek istemiyorum.parol hic fayda etmedi.hamilelikte migren ağrısı çeken varmı neler yaptınız ?
HicranKzn Gamzeguler nane yağı sür ben vikis sürüyordum şakaklarıma ve burun deliğime. Sonrasında eşarpla başımı sarıp uyumaya çalışıyordum ve geçiyordu.
Seldaa3868 Bende o şekildeyim su iç canım 3 litre su iç sakın ihmal etme susuzluk çok etkiliyo😇 cok geçmiş olsun simdiden
Ladess Tatlım ben normaldede migren hastasıyım ,gebelikte geçer dediler 5ay agrı cektim,bu formda biri bişey paylaşmıştınyaptım ve işe yaradı allah ondan razı olsun sana yazıcam ister yap ister yapma bana çok iyi geldi Pamugu alıyorsun kolonyayla ıslatıp aralarına karabiber döküyorsun,şakaklara ve alın ortasına koyup sar yatıp uyumaya calış önce çok yangı hidsi oluyor benim alnım kıpkırmızı olmuştu ,ama kalktıgımda geçmişti ağrım ✌️✌️
Gozdealpu Normalde migrenim var ama hamilelikte pek sorun yaşamadım. İğne vurulmadan geçmiyordu. Bol bol su için uzun süreli aç kalmayın. Karanlık odada uyuyun. Kolonya karabiberi duymuştum deneyin belki faydası olur. Ellerinizi buzlu suya sokun yazılıyor internette
Gamzeguler Gozdealpu Benim normalde migrenim genelde çok sıcaklarda adet öncesi olurdu ama şimdi hamilelikte ilk defa bu kadar tavan yaptı
Gozdealpu Gamzeguler geçmiş olsun. Normalde bile zorlanırken hamilelikte kısıtlı imkanlarda çok daha zor.