Aselminaaa Mamy987 bence bebegin bi dogsun biraz zaman gecsin yanina bi muslin bez yok sevicek mi rahatsiz olucak mi diye kontrol et ben 2 tane falan aldim ama bosa hep oglum yastiga sarilarak uyuyor bebekkende sevmezdi. Muzik kutulu bisey alabilirsin eger alicaksan en azindan onun sesi rahatlatir
Cicilibicili Mamy987 jellycat tavşan aldım. Yumuşacık aşırı güzel bişey. Benim bile sarılıp yatasım geliyo ☺️
emiras59 Mamy987 almak isterseniz çiçek sepetinde peluş tavşan 40 TL ama budizz gibi beyaz Gürültü özelliği falan yok
Aselminaaa Mamy987 uyku sersemligi ile cunlemi yarim yazmisim ya 🙄 icinde muzik kutusu olan pelus hayvanlar var yada amigurumi bebek alabilirsin muzik kutulu icinde onu dicektim yazmamisim
Sevgi6127 Mamy987 bende düşünüyordum ama araştırırken bununla ilgili bir makale okudum yenidoğan bebeklerde bırak uyku arkadaşını yatağında bez parçası bile önerilmiyor çünkü daha çok küçük olduğu için ters bir durumda boğulma riski var o yüzden ben 4-5 aya kadar bekleme taraftarıyım tabi benim görüşüm
Heather Mamy987 amigurumi ördürdüm yüzüne bakmadı, peluş aldım oralı olmadı. Bazen oyuncak arabalarını alırdı yanına heh dedim tmm araba yok o da olmadı. Artık kolum uyku arkadaşı, kolumu seçti benim pikaçu🤣