_lezki_ Doğumuma son 6 gun kaldi hayecan dorukta 💕😂👏 cok sabirsizlaniyor bi yandanda ikinci gebeligim olmasina ragmen azcik korkuyorumm🤭 napcaz bilmiyorum dua edin kizlar girip cikayim sorunsuz bir şekilde 🙏🙏🙋♀️
Bett_blog _lezki_ sağlıkla girin sağlıkla çıkın inşAllah🤲🏻 Güzelce doğum hikayenizi yazın bize🤲🏻🐣 bizimde son 53 geçmiyo🤣🤦🏻♀️
Yasemin0728 _lezki_ inşallah sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alırsın canım. Bizimde uygulamaya göre son 53 gün kaldı çok şükür bakalım nasip ne zaman olur bilemem
_lezki_ Bett_blog geçer gecer valla su gibi geçıyo hele sen son 1 haftaya düştüğünde gor 🤭 inşallah cnm hepimizin 🙏 sorunsuz bir şekilde cikariz inşallah rabbim yardım etsin inşallah hepimize🤭🙏
_lezki_ Yasemin0728 Mașalllahh az kalmış sağlıklı bir şekilde kucağina al inşallah 🤗 teşekkür ederim😊
Yasemin0728 _lezki_ amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde kavuşalım yavrularimiza
Eski9 _lezki_ amin cnm inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim çok heyecanlıyım bir yandan korkuda var pazartesi sabah 6.5 ta yatis yapacağız inşallah
_lezki_ Eski9 6.5 mu neden o kadar erkene verdilerki merak ettim bende yarin kontrole gktcem bnadami o saate vercek acaba 🤔 doktorlar 8de 9 geliyor ama 🤨
_lezki_ Eski9 him hayırlısi olsun bakalim dua edicem size inșallah sorunsuz Bi sekilde cikarsin bebisin ile 🙏 💛 ❤️