merviskoooo Hamilebirisi_ 37+5 de gitmiştim bende ne olur ne olmaz diye ama bizim kız nazlı çıktı 40 hafta olduk bugün hala doğuramadım yarın kontrol var minik minik çıkmış tüyler yine kendim almaya çalıştım sizde yakın zamanda gidin derim belli olmaz sizinki erken de gelebilir hazır olun gelmezse bi üstünden alır ya da tekrar aldırırsnz
Zeynep_Aksa Hamilebirisi_ bende 36 da gittim şuan 38 olduk tekrar gidecem ama sizin gibi erken mi diye düşünüyorum sanki hiç doğuramayacakmışık gibi 😀
Fatosef Hamilebirisi_ bende 37+2 yim. Gitsem mi gitmesem mi arasındayım. Erken gitsem gene çıkacak. Bu defa da aniden gelirse diye endişem var. Haftaya giderim muhtemelen.
burhan Kızlar e postam esım ın adına ısmım öZnur agdadan cok korkuyorum bugun ıtıbarıyle 40 haftaya gırdıkk gecen kuafore gıttım korktum gerı cıktımm cok hashas vcudum nasıl yapsam acaba tuy dokucu kullanıyorum oda cok zararlıymıss
Beyzan Hamilebirisi_ ben 36 da gittim Dr çatı muayenesi yapar belki diye 38 oldum hala çıkmadi. ..bence sizin için erken değil sizi baya götürür o doğum sonrası da