Gulmom Haftadaym daha yutarken kustum bu ne arkadaslar 😳 krem gibi bise zaten tipi naneli krem yuttum sanki 😞😞 siz nasıl kullanıyorsunuz bunu akıl verin bana 😭😭😭
LivaveLeyla Gulmom rennie duo kullanıyorum çok iyi doktoruna danışıp bunu kullanabilirsin söylediğin ilacı hiç kullanmadım
Gulmom LivaveLeyla kendi doktoruma demeyi unuttum saglık ocagına yazdırdım o doktorda sagolsun en iğrenc ilacı vermis 😞😞😞 sizinkidemi surup
LivaveLeyla Gulmom benim ki şurup ama öyle çok baskın tadı yok 16 tl yarın git bundan al kuzum eziyet etme kendine
Gulmom @minikoglumm aldığım ilac bu ilac , bunu kullananbilen gebe var mı ya gercekten siz bilirsiniz 😭 3 şişe yazmıs bide doktor
minikoglumm Gulmom evet gaviscon muadillieri kullanılır günde 1 şişeyi diken var mide yanmaniz çoksa iade edtmeyin için
Gulmom minikoglumm benim gece oluyor daha bugun aldım icim dedi yutamadan çıktı cok kotu tadı eşimde baya zorladı iç iç deye ama yok ölecem içmeyim daha iyi dedim ,😞 4 gundur mide yanmasından uykusuzum malesef gunduzde uyuyamıyorum
minikoglumm Gulmom o zaman ilaçları götürün eczaneye 1 kutuya düşürüp para iadesi yapsınlar Gerisini iade alsınlar rennie duo alin saglok ocağına yazdırıp o güzel naneli gibi
Gulmom minikoglumm bu da naneli aslında krem gibi o beni mahvetti 😞 evet dediğiniz gibi soracam 2 kutuyu hic ellemedim onları zaten acılan iade olmazda onları soraym. Cok tesekkur ederim cok yardımcı oldunuz 💓💓
Gulmom 25647 sizinki cok ileri hafta ya ondan demekki ben 19 da olunca sizin kadar yanmam yoktur muhtemelen. Saglıkla kucagınıza alın bana da dua edin insalalhhh dogumda 💓💓