Zhrftm 40+3 oldum saat 05.00 gibi suni sanci verecekler dogum başlaması için dua edin lütfen bana o kadar duaya ihtiyacım var ki🤲🤲
Hilaldemirrr Zhrftm rabbim tek sancida doğurması nasip etsin inşallah ❤️ böyle.okuyunca tuhaf oluyorum . Sağlıkla kucağına alasın ❤️ duamdasın
Serapem Zhrftm Allah yar ve yardimcin olsun cnm bnm rabbim o yolda kimseyi bırakmasın insallah su gibi gelecek insallah insallah çok dua et sende bol bol oku🥰
ysmntrhn Zhrftm rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin. Sende evladında sabah sağlıkla yeni hayatınıza merhaba diyin. Stres yapma sakin kalmaya ve nefesini kontrol etmeye çalış. Hicbir bebek anne karnında kalmıyor bize de yazmayı unutma 💞💞🙏🙏
Zhrftm ysmntrhn tamam.canim suni sanciyaumarim dayanabilirim. Cok gerginim sakin olmaya çalışıyorum:)
Serapem Zhrftm summessebile yessarahu yaz kuzum onu oku bol bol rabbim işini kolaylaştırsin insallah 🥰
ysmntrhn Zhrftm sen 9 aydır içinde mucize büyüttün. Bikaç saat bile sürmeyecek suni sancıya pabuç bırakmazsın. Allahım yardımcın olsun tez vakitte kokusunu çek içine inşallah
Zhrftm ysmntrhn cok sagol ama suanda covid oldum hastanede covid bulasdi maalesef dua edin nolur ben ve evladım icin