Gunes35 Kizlar merhaba 2 hafta sonra sezeryanim olacak inşallah sezeryan önce covid testi yapılıyormuş sanırım zorunlu mu acaba korkuyorum ben o testten ya acıyormuş baya
twoboys05 Gunes35 ben 30 gün önce sezerysn oldum test yapılmadı artık acil sezeryan olduğu için mi bilmiyorum ama yapmadılar
Busra333 Gunes35 canım ben 2 kere oldum test ilkinde yapan kişi hiç acıtmadı baya bi derin girmesine rağmen ama 2. Yapana gerçkten elini çekesim geldi bağırdım zaten
Puduhepa Gunes35 hiç korkma hiç acımıyor ben covid testi memlekete gittiğimde vermiştim kadın aldı döndü gitti bekliyorum ben hala kalabilirsin dedi bitti mi dedim düşün beni de öyle korkuttu herkes 😂😂
Bugcuu @Gunes35 ben parmağım dilime değse kusan insanım midem çok hassastır. Test yapan kişiye ben kusarım ama nasıl olacak dedim çok kibar davrandı ve benim gibi canı tatlı bir insanın bile hiç canı acımadı 😊
Kbr11 Hastaneye göre değişiyor sanırım bende daha önce hiç yaptırmadım korkuyorum kimileri yapılıyor dyor kimisi yapılmadı yani hastaneye göre farklılık gösteriyor sanırım 🤷♀️