Tugceguldal Hamilelikte büyüyen gebelikten dolayı bakımlarımız zor oluyor. Genital Temizliğinizi nasıl oluyorsun hanımlar. Illa ki jilet ağda lazer kullanan vardır. Ama bunları hamilelikte Nasıl sağlayabiliyorsunuz.?
Durubatu Tugceguldal 33 haftalık olduk geçen hafta ayna karşısında ağda yaptım bundan sonraki doğum temizliği olur kuaföre giderim diyorum🤭 ama ben lazere gitmiştim tam bitmeden bıraktım o yüzden az var 10 dakikada hallediyorum göbüş engel olmasa😄
Glbnpk Tugceguldal 33. Haftada ve 38. Haftada yani bugün ağdaya gittim. Daha önceden lazerli olduğum için hiç acı çekmiyorum rahat oluyor.
Tugceguldal Durubatu İşte Göbüş engel bende lazere gidiyordum 4. Seandda gebe olduğumu öğrendim gidemedim jiletle devam ettim ağda ya dayanamıyorum
Zeynep_18 Tugceguldal iş başa düştü valla çok ağır bi hamilelik geçirdiğim için zorlanıyorum zaten son zamana geldim göbek pıtışın üstünde göremiyorum ayna karşısında yapayım dedim o da zor oluyor yapcak bişey yok🤣🤣
FERBU Bn lazere daha önce gitmiştim ama malum hormonlar çalışıyor az çıktığı için eldivenle hallediyorum bnde 35. Haftadayım 😊