Sevdaelmc Arkadaşlar bugün iğneyi yaparken iğne yerimden çıktı birden içinde ilaç vardı hala bende tekrar batırıp yaptım şuan yaptığım yerde hafif kanama var yaşayan oldu mu böyle bişey hiç acaba
Mavis40 Sevdaelmc benimde oluyor canım hamilelgi ogrendgmden beri vuruluyrm hafif kanama ya da morluk mecbr oluyor
NurCeren00 Sevdaelmc hiç sorun olmaz. ❤️Kanama ve morluk oluyor. Hatta karnımdan yaparken 1 kere morluk olmuştu sadece ama artık bacağımdan yapıyorum ve her iğne mutlaka morarıyor.
Sevdaelmc satigul çok teşekkür ederim çok tedirgin oldum 2 kere yaptım ondan kanadı sandım nasıl çıktı hiç anlamadım yaparken ilaç boşa gitmesin diye tekrardan yaptım baktım kanıyor içim rahatladı teşekkür ederim 🙏🏻
Sevdaelmc Mavis40 ah canım ya valla ne zor bu iğne işi 😞 ben 2 kere vurmak zorunda kaldım ilk vururken ilacın yarısı gitti içeri birden iğne çıktı sonra ilaç vardı bende boşa gitsin istemedim tekrar vurdum onu bir sorun olmaz inşallah tedirgin oldum 😞
Mavis40 Sevdaelmc yk Allahın izniyle birsey olmaz canm korkma benm neler oluyor şişmeler morarmalar ama mecbur bebegm İcin katlancam Rabbım sag salim kucagmza almayı nasip etsin ınsallah 🤲🤲🤲💕💕