Yama Merhaba kızlar biz bugün 8+3 olduk daha öncesinden 2 kez düşük yaptim bebeklerimin kalbi durmuştu. Ama suan doktorum yeni bir igne verdi program depot 500 mg 3 günde 1 yaptır dedi siz kaç gunde bir yaptrdinz ve etkisi oldu mu ?
Dnz0601 Yama benim de kanamam olmuştu 6. Haftamda aynı iğneyi haftada iki defa büründüm ve gerçekten çok kuvvetli bir ilaç olsa gerek etkisini iki üç haftada gösterdi bence ihmal etmeyin derim çok geçmiş olsun bu Arada
Tuggcce_18061997 Yama Merhababen haftada vuruluyorum. 5.haftadan beri lekelenmem ve kanamam vardı şuan 11+3 hala vuruluyorum çok şukür kesildi çok etkili bir iğne
twinsmom00 Ilk düşük riskim vardi ikiz gebeyim kanamam oluyodu vuruldum sonra erken doğum riskim oldu rahim ağzı kısalığı dikis atıldı. 31 haftamdayim Doğuma kadar kullanacağım bu iğneyi . İnşallah vaktinde doğarlar sağlıkla
Susam2020 Ben ilk hamileligimi erken doğumla 6 aylıkken kaybettim bebeğimi.Simdi 2. Kez hamileyim haftada 1 kez vuruluyorum.Hemde progestan hapı içiyorum günde 3 kez.Erken doğum riski için önem canım
GulcanDongel Yama ben tam 4 ay kullandım, 6+2 de ikizlerimin birini yoğun kanama sonucu kaybettim doktorum hiç bıraktırmadı, 3.5 aya kadar riskim devam etti kanamam oldu iki defa. 20+1im pazartesi yazmayı kesti. Çok etkili bi ilaç verdiyse mutlaka kullanın.