Ebruhira Ben yeni sezeryan oldum ama bebeğim küvez de tabi bebek olunca biraz zor olur ama elinizden geldiğince hareket edin sürekli yatinca geç iyileşiyor ve inanın zor bı doğum gerçeklestirdim sezeryan açısından demiyorum ama ben ertesi gün toparladım diğer gün tamamen kendime geldim kaldırdılar beni sonra ben çok yatmadım sık sık kalktım yürüdüm tuvalet için çok korkmuştum kadın sondayi çıkardı dedim eyvah nasıl gidicem yapicam ilk tuvaletim gelince korkmaya başlamıştım hiç bişey olmadı normal zaman dan bı farkı yokmuş sadece korkutmak için demiyorum kalkması çok zor oluyor ağrı için değil desteksiz kalmak zorluyor koltuk kenarlarına tutuba tutuna kalktım öyle olunca oda zorlamadi öyle dedikleri gibi uyuşturucu iğne yerleri de hiç acımadı sonra sondayi takip çıkarırken de acimiyoe ben hatta fark etmemisim bile baş ağrısı da olmadı bende kahve içim narkoz atım dedim hasta bakıciya oda bana kahve değil çay vercem hem gaz atarsın hem de narkoz dedi 3 bardak açık çay verdiler her öğün de