Gkc123 Demir ilacı içeceğimi unutup yoğurt yedim sizce ilacı içmemeli miyim?bir etkisi olmaz diye düşündüğümden
Happy-41 Gkc123 en az iki saat arası olmalıymış cay kahve peynir yumurta yada yoğurt gibi şeylerden sonra benimde kanım cok düşük çıktı ya nasıl yükselecek. İlaç harici
zllcnlky Gkc123 demir ilaçları yemekle etkileşime giriyormuş, yemekten 1 saat önce içilmesi lazımmış yoksa ilacım faydası olmuyormuş. Sanırım yediyseniz de yemekten en erken 2 saat sonra icilebiliyordu. Icinde yazıyordu ilacin
Deniz59 nevingny ben akşam yatmadan önce içiyorum ama bazen bişey yiyorum Peşinden içip yatıyorum bi fayda etmez mi öyle
zllcnlky Deniz59 yemekten 1 saat önce ya da yemekten 2 saat sonra en az diye biliyorum. Yoksa ise yaramıyormus
Zeyyyn Deniz59 bende gece yatmadan önce içiyorum ama öncesi 1 2 saat birşey yemiyorum 😂yatarken de acıkıyorum valla bişiler yiyorum azda olsa inşallah faydasını görüyorumdur
muallimeeanne Happy-41 Gkc123 Kaçıncı haftadasınız acaba? Benim kan tahlilimde demir eksikliği çıktı ama doktor 16. haftadan sonra demir ilacına başlarız dedi.
Nura6 Happy-41 sabah akşam içmeme rağmen düştü demirim damardan demir takviyesi yapıldı serumla karıştırılıp doğum yakın olduğu için 🤷♀️
Gkc123 Zeyyyn ya inanın ben de aynı uyumadan içeyim diyorum bogazım durmuyor bir şeyler yiyesim geliyor hep 😂
Gkc92 Gkc123 tok karnına ya da aç karnına alınabiliyor. Sadece aç karnına emilimi daha yüksek daha çok etki ediyor. Yani bu tarz şeylerle alındığında emilimi yavaşlıyor tabi ki yine de etkisi var
Gkc123 Lavininannesi1 ben de gece uyumadan içiyordum da bir şeyler yiyesim gelince yoğurt yemişim ya 🙄
Gkc123 muallimeeanne 23 haftalığım ben 12.haftamda folik asiti bıraktıktan sonra başladım benim de eksikti demirim ta bekarlıgıödan beri 😅
mrveknblt Gkc123 eczacımız ve doktorum demir ilacını içtikten en az 1 saat sonra süt ürünleri tüket dikkat et dediler 🤷🏻♀️ bence 1 saat geçsin demir ilacınızı öyle için riske atmayın..
Lavininannesi1 Gkc123 Canım benimde arada içmediğim zaman oluyordu için rahat edecekse sende bir kereliğine öyle yap yada en azından bir saat falan geçmesini bekle