Derya hakikaten zaman nasıl geçti insan anlayamıyor. Hamileliğim başladığında çok güzel hayallerim vardı. Spora bir müddet ara vermiştim bu vesileyle tekrar başlayacak sağlıklı beslenecek bebeğimle birlikte büyüyecek ve büyüyen bedenimi sevmeyi öğrenecektim takii 7.haftaya kadar :) 7.hafta itibariyle beni aldı bir bulantı bir koku hassasiyeti bir istifar bırakın sporu kafamı kaldıracak durumda değildim telefonun ekranına bakmak tv izlemek bile midemi bulandırıyodu 😂iki ay sadece yattım sanırım o iki ay hayatımda yaşadığım en kötü dönemdi bana hamileliğin böyle bişey olduğundan bahsetmemişlerdi psikolojik olarak çöktüm bırakın sağlıklı beslenmeyi beslenemiyordum gittikçe kilo veriyordum bırakmıştım artık kendimi…derken bulantılarım azaldı ufaktan toparlanır gibi oldum ama psikolojim hala yerle birdi derken tesadüfen bi ebeyle tanıştım hamileliğimin 19.haftasıydı yoga ve plates eğitmeni ayrıca tatlı bi kadındı..onunla birlikte yogaya ve nefes egzersizlerine başladım tavsiyesi üzerine kitaplar aldım okudukça araştırma isteğim arttı bebeğimi hissettikçe dünyam değişti.. şuan günde en az yarım saat doğumla ilgili kitap okuyorum. Bir saat plates ve yoga akşamları yemekten sonra eşimle en az 7 bin adım atmak şartıyla yürüyüş:) 27.haftamıza geldik ve artık hayalimdeki hamileliği yaşıyorum 6 ay kadar gecikmeli başladım ama umarım kalan 3 ayı o kadar keyifli geçiririm ki 6 ayı unutturur bana..