Eeftailesi Kızlar bir çok anne kan pıhtılaşmasından bebeğini kaybediyor.Ben de hamileyim ve Boyle seyler okudukca korkuyorum bu pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor ne yaptırmak gerek .yada doktor kan tahlılımden fılan olsa bılırmıydı
marbling10 Eeftailesi hayır ayrı bir tahlili yapılıyor bunun için, hematoloji biriminde yaptırabilirsiniz
SusamTanecigi Eeftailesi eğitim araştırma hastanelerinde yapılıyor ve bazı özel yerlerde benimde var pıhtılaşma öncesinde bir kimyasal birde boş gebelik geçirdim şimdiki doktor şüphelenince test yaptırdı doktorlar genelde bir düşükte falan yapmıyorlar iki üçte anca yapıyorlar maalesef
Hatice017 Eeftailesi cnm bende var ama ben 2 gebelik kaybettikten sonra öğrendim yani bir belirtisi yok benim bildiğim şimdi kan sulandirici ığne kulanıyorum allahıma şükürler olsun bir sorunum yok şimdilik 🥰
ZumrutHanim Eeftailesi genetik bolumune gidip varsa daha onceki dusuk ve olu dogumlari soylediginizde varsa ailede down zeka geriligi vs soylediginizde bakiyorlar.
Eeftailesi marbling10 hamile kalmadan önce hematoloji bırımınde kan tahlılı vermıstımm demekkı olsa orda söylerlerdi yıne kan aldılar ultrasonla fılan iç organlarıma baktılar.ama ozellıkle pıhtılaşma testı dıye gıtmeıdm detaylı kan aldılar sadece
Buse_ea Eeftailesi Gebeliginizde bir sıkıntınız yada daha önce kayıplariniz yoksa korkmanıza gerek yok ben daha önceden 2 kaybim var şimdi 3. Çocuğuma hamileyim rabbim sağlıkla kucağımizaa almak nasip etsin
Eeftailesi Buse_ea 1 tane kaybım var 10 haftalıktı ama sebebi belli degıl saglıksızmıs demıstı doktor.
Happy-41 Eeftailesi trombofili paneli diye bir kan tahlili genetik bölümünde yapılıyor. Sonuca göre iğne ya da hap veriyor doktor
Demet84 Eeftailesi hematoloji de normal kan değerleriniz ile anlaşılmıyor. Genetik test yaptırmanız lazım. Pretein s ve protein c aktivasyonunuza bakılıyor öncelikle. Birde alt dallarına bakılıyor. Benim düşükten sonra doktorum istedi ama özel lab da yaptırdım ben 1000tl kadar tutuyor