Makbule_ Ben istiyorum ki hareketlerini hissederek uyuyalım ama o korkuyor sanki bi zarar verecekmişim gibi hissediyom dokunamıyorum anla beni diyor ama ben hissetsin istiyorum bunu tek ben mi yaşıyorum
Mervedilan Makbule_ eşinin elini tut birlikte koymayı dene 🥰 güzel şeyler söyleyerek ikna edebilirsin 🥰
akgunbirsen Makbule_ bazı erkekler benimseyemiyor arkadaşımın eşi çocuk doğduktan bir süre sonra bile çocuğu kucağına alamadı ama şimdi gör baba-oğul aşık gibiler
Dilekcnkn Makbule_ Bizimkide diyor ben anlamıyorum😂 elimle tık tık vuruyorum hani oynasın diye diyor neden vuruyorsun 😂 hepsi acayip hayır bide o elini çekiyor hemen oynuyor
zeytinkiz Makbule_ benımki de ara elini koyuyor bebek hareketi kesiyor. Bende hareket etsin diye dürtüyorum eşim kıızm bağrıo rahat bırak cocugu ne dürtüyoaun diye 😆 halbuki doktorlar nasıl dürtükleyip bastırıyor haberi yok 🤭
Makbule_ akgunbirsen aslında çok da düşkün bizim evimiz yandı 2 ay önce çok stres yaptım hep kızardı bebeğime bişey olacak diye
anneyimmm_ Makbule_ teşbihte hata olmaz lütfen kızmayın ama mesela yaraya falan bakınca için gıcıklanır ya acaba öyle mi hissediyor ki bilemedim
Makbule_ anneyimmm_ ben diyorum kızını sevmiyosun işte diye anlamıyon beni dokunamıyorum diyor benimki bide çok sert oluyor toplanıyor hep korkuyor galiba doğduktan sonra en çok beni sevecek ama şimdi böyle diyor
Bibebisgordumsanki Makbule_ hepsi değişik bu erkeklerin benimkide ayağı falan böyle tümsek gibi olduğunda gosteriyodum pit pit vuruyodu cek ayağını ordan diye 😅 benim sevmeme de engel oluyodu
Aksoyanne Makbule_ ne kadar hassas Bi eşin warmış hayret ettim🤔ne olcak dokunu ver seninde tek derdin bu olsun
Makbule_ Aksoyanne yaaa işte çok düşkün evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım ben istemiyordum üzüldüm ama kendi istediği için korunmadı sinirlendim falan istemiyor da diyemiyom
Mervedilan Makbule_ aynen güzel şeyler söyle bebeğiniz ve eşinizle ilgili daha sonra sevgi gösterisinde bulunun beraber karnınıza dokunun 🥰 inşaAllah iyi sonuçlar alırsınız 🥰
akgunbirsen Makbule_ sevmiyor ya da ona bir şey olsun istiyor demek değil ki bu. Sadece bi süre böyle dokunmayanlar var diyorum
Busradonmezus Makbule_ ben doğum yaptım canım. Tekmelerinden çok korkardı eşim elininhemen çekerdi. Şimdi çok iyi bir baba tabiki her şeyiyle ilgileniyor
Yeni-anne4-02 Makbule_ ilk zamanlar benlm eşimde istemiyordu sonra alıştı şimdi kendisi gelip seviyor konuşuyor ☺️ zamanla alışır o da