Sultan35 32 haftalık makat geliş bebek dönmesi için neler yapabiliriz yada kendiliğinden zamanla döner mi doktor bu zamana kadar dönmesini bekliyoruz ama bazı bebeklerde daha sonra da dönebiliyor dedi
Eylul_naz09 Sultan35 37. Cı haftada döndü hıc bısey yapmadım kndılıgınden dönmek ıstedı döndü 😅smdıde cok degıskk hareketler yapıyo acaba dıyorum bu seferde tam tersı mı donuyo 😬
MDT Sultan35 benimki baş gelişti. 33. Haftada makat geliş oldu. 35. Haftada yan döndü. Şuan 36′dayız ne vaziyette bilmiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Sultan35 Eylul_naz09 37 den sonra dönme ihtimali yokmuş inşallahta olmaz yani allah kolay doğumlar nasip etsin
Eylul_naz09 Sultan35 ne bılım cok seyler duyuyoruz son ana kdr bas gelıslı ama son anda makat olarak degıstı dıye o yuzden nası gelmek ıstıyosa oyle gelsın dıyorum cokta takmıyorum acıkcası 😀 nasıp hersey ıkı turlusu de dogum sonucta
Sympktz Sultan35 Az önce gördüm bende bir doula paylaşmış bende 29. Haftamdayım makat geliş duruyor daha vakit var benim için ama ne olur olmaz diye kayıt ettim bu gönderiyi 🤣
Elf3535 Ya benim bebeğim sürekli pozisyon degistiryor bazen makat bazen baş bazen yan duruyor benimkinde bi tuhaflik var anlamadim neye gore doner yada donmez diye ayrim oluyor
Sultan35 MDT karnınızı elledğinizde kafasını nerde hissediyorsunuz ben misal hep sagda hafif yukarda hissediyorum ki zaten ordaymış rahimde oldugunuda kasıklara bastırarak anlayabiliyormuşunuz sertlikse kafa yumuşaksa popo oluyormuş
Sultan35 Sympktz evet bende müzik dinletme ve kendi sesimizi dinletmeyi duymuştum bugğn hep müzik dinlettm birde soguk kompres yapabiliyormuşsunuz kafasının oldugu bölüme soguyu hissedincede dönme ihtmali varmış