_dgdm Canım anneler Kayseri’de detaylı ultrason yaptıranlar gebeliğinizin kaçınca haftasında nerde yaptırdınız ve ücret olarak ne ödediniz acaba bilgilendirebilir misiniz rica etsem 🌸
metehaninannesiii _dgdm tuncay özgüne gittim 550 tl verdim memnun kalmadım tavsiye etmiyorum çok mıy miy birisi hoc sevmedim 20.haftamda yaptirmistim sanırım
Aslina _dgdm Mehmet Tayyar a gittim ben ama takipli hastasıyım. Tek detaylı 500 sanırım. İyi bir doktordur 18+6 da yapıldı
Hanifedogan 21 . Haftada Prof.dr Mustafa başbuğa gittim muayene ücreti 550 tl çok memnun kaldım tavsiye ederim 😊
_dgdm Hanifedogan Benim doktorumun önerdiklerinin arasında bu doktor da var ama muayene ücreti benim bütçeme göre biraz fazla o yüzden alternatif aramak istedim açıkçası
_dgdm MerveLn Normalde yapıolar ama oraya randevu bulmak mesele. Önce kadın doğuma muayene olup onların sizi perinatoloji doktoruna yönlendirmesi gerekio direk siz detaylı ultrasona geldim diyemiosunuz
Tugba4 _dgdm hüma hastanesinde sigortalılar 200₺ ödedik bilal bey baktı normalde doktorum cahit gözüakçe radyoloji doktoru bilal beydi çok memnun kaldım ilgisi alakası tek tek yarımsaat baktı 20 haftamda şuanda 27+1 haftalığım 😂