Beni çoğunuz tanıdı zaten. 7 yaşında oğlum, 3 kimyasal 1 dış gebelik kaybım var. Bunca sene kimse bana rahim filmi dememişti. Özel hastanelere milyarlar döktüm. 4 kayıpla psikoloji olarak da fiziksel olarak da çok yoruldum. Eşim deseniz benle beraber yoruldu .Sonra tüp bebek istemiyle üniversite hastanesine gittik geçen haftalarda. Profesör sordu geçmişimi, asistanı not aldı. Daha ilk cümlemde bu tüp bebeklik bi durum değil dedi. Öyle sevindim ki. Eşimden genetik test istedi onu verdik temmuzda çıkacak. Benim genetik testler temizdi. Rahim filmi çekti ilk iki tüpe de gitmedi çok acıdı. Az daha dayan belki açılacak ameliyata gerek kalmayacak dedi. İkinci hamlede ikisinden de geçti. Öyle sevindim Allah razı olsun hocamdan. İki tüpümde açık bende sorun kalmadı yumurtalar çok güzel rahim tertemiz dedi. Eşimin sonuçları da gelince denemeye başlayacağız. Bu aralar sınavlarım işyerinde yoğunluk derken eskisi gibi buna odaklanmıyorum illa oldu mu olacak mı takıntım da gitti Allah’a bin şükür. Tamamen tevekkül etmiş durumdayım . Ama oğlum her gün karnımı sevip soruyor bebeğimiz olacak mı diye komşunun bebeği oldu allahım oğlumun bakışına bittim. Öyle özledim ki karnım burnumdaki hallerimi… bugün de adet günüm ağrıyor ama gelmedi hala. Belki rahim filminden geçikti. Eşim genetik testi beklemesek tüpler açıldı değerlendirsek dedi ama garantiye almak için yumurtlama günlerinde değerlendirmedik. Siz neler yaptınız bir çok arkadaşım benle beraber bekliyordu gebe kalmayı doğurmuşlar bile çok sevindim adınıza. Hepinize selamlar 🥰