KbraOuz Kızlar 1 hafta önce kanlarımı verdim ve yarın 2li taramam var randevumu aldım inşallah bi sıkıntı çıkmaz dualarınızı bekliyorum 🙏🏻 Yaptıran varmıı sonuç kesin oluyormu? 🧐
svmeybgl KbraOuz sonuç hiç bir zaman kesin olmuyor 🤔 bende dün yaptırdım on gündür ne çıkar sonucum ☺️
Hill8 Sonuç hiç bir zaman kesin değil çevremde çok down sendromlu denilip alınması istenilen bebekler gayet sağlıklı İçin rahat olsun 🙂
KbraOuz Hill8 Öyle söyleseler bile canımı sokmamalıyım yani. İnşallah yinede demezler tabi pimpirikliyimdir biraz çünkü. Gerçi heeşwy rabbimdendir oladabilir nasip ama işte 🤷🏼♀️🙏🏻
SevilaySemerci Ben geçen cuma yaptırmıştım cıkmış bugün sonucum.bence korkmayın risk cıksa bile kesinliği yok.Allaha güvenin.
Gozdenur Nasil oluyo bu test? Yani neler yapiliyo. Ben 2-3 hafta icinde yaptirmam gerekiyor. Kaynanacigim ben tavsiye etmem cocuga zararli bi test felan dedi, ama ben echodan baska bisey yapilacagini bilmiyorum. En son 26 sene once dogurmus kadin 70 yasinda uyuz etti beni dun 🤣
Beril 2li tarama testinde, ultrason ile bebeğin ense kalınlığına ve burun kemiği olup olmamasına bakılıyor. Bir de yanında kan alınıp bikaç değere bakıp, sonuçları birleştirip bir sonuç çıkartıyorlar. Benimki çok yüksel riskli çıkmıştı. Baya endişelendik. Amniyosentezden önce prenatest yaptırdık. Allaha şükür hiç bir sıkıntı yok.
Selinin Beril test oranın neydi canım benimde çok yüksek riskli çıktı prena test için kan verdim ben de.12 gün dediler zamanında geliyor mu?Kan değerlerim düşüktü papp-a değerim yerlerde.
Beril Selinin 1:39 çıkmıştı benim 2li test sonucu. Prenatest sonucu gelmesi 15 günü geçmişti. Onun sonucunu beklemek çok stresliydi ama 😒
Ozlemimm İkili testlerde genelde yas faktörü de baz alındığından 30 yas ustu genelde riskli cikiyo benim biyokimyasal değerim orta riskli çıkmıştı ama içim içimi yedi tabi Fetal DNA yaptırdım sonuç temiz çok şükür kafanızı rahat tutmaya çalışsın dicem ama mümkün olmuyo 😊 Rabbim meleklerimize saglikli omur versin