iremyasar Bebek deterjanı ve yumuşatıcı alıcam ama kararsız kaldım hangi markayı almalıyım bilemedim dalin mi uni baby mi?
Dryy iremyasar bende bunu çok araştırdım senin sorduğun markalardan değil ama fikir olsun diye yazıyorum green clean aldım ben 🤷🏼♀️
Portakalgeliyor iremyasar yumuşatıcı önermiyolar yinede bebek deterjanını sen bilirsin ben duru granul kullandım 3 hafta oluyodur yıkandı ütülendi dolabı her açtığımda mis gibi kokuyor ..
Deniiiza iremyasar green clean alin tamamen dogal icerikli bir deterjan. Sizin yazdiklariniz da yogun parfüm ve katki maddesi var icerik dogal değil. Araştırın isterseniz
Asyaartr Ben dalinin granül sabununu aldım fakat makinede kesinlikle erimiyor. Kazana koyarak da denedim deterjan gozunede ama erimedi 60 derecede yikadigim hâlde birdaha granül sabun almam sıvı deterjanla yola devam
Asyaartr Portakalgeliyor Evet öyle de dene dediler bidahakine öyle deneyeceğim sıcak suyla mı eritmemiz gerekiyor acaba
MomHero2 iremyasar ilk kızımda uni baby deterjanı ve yumuşatıcısını kullandım mis gibi kokuyordu yumuşacık ve kokusu uzun süre dolaptan çıkmadı ilk yıkayıp yerleştirdikten sonra yine onu kullanırım
Kuzuveannesi iremyasar farklı bir fikir olarak ben Bingo oksijen kullanıyorum çokta memnunum sıvı olduğundan kalıntı yapmıyor çok güzel kokuyor kötü katkı maddeleri içermiyor ve güzel temizliyor tavsiye ederim yumuşatıcı kullanmayın giysi üzerinde kalıyor ve çocuğun ciğerlerinin gelişmesini önler ütülendigi için zaten yumuşacık oluyor
rosatue iremyasar ikisi de değil. İkisi de kimyasal. İnstagramda muhendisoglu sayfasından yararlanabilirsiniz. Ben de siveno kullanıyorum tamamen doğal, parfümsüz. Ekstra yumuşatıcı gerektirmiyor
Rose91 iremyasar yumusatici asla onermiyorum bende bebegime kullanmayi dusunmuyorum ne dalin ne baska yumusatici..