psychologist Sezeryan veya normal doğumdan sonra karna bastırılıyormuş çok acıyor mu? 😭 kaç kere yapıyorlar ? zorunlu sezeryan olcam sanırım , tek korkum karına bastırmaları. 😫 neden yapıyorlar ?
Meltemce psychologist kanama aktif hale gelsin diye yapiliyor söylenildigi gibi aman aman acimiyor anlik sonra geciyor hemen
Burcu_NFUE psychologist anlamadım sezaryen ve normal doğumdan sonra neden karna basıyolarmış kimden duydunuz bi açıklarmısınız tam anlamadım ne diye bastırıyorlarmış kim bastırıyormuş
benaslindayohum psychologist benim gazim cikmadigi icin bakmak amacli bastirdi ama elini tuttum canim cok kiymetli birlikte bastirdik gbi birsey oldu o da kendimi hazir hissedince cok aciyor diye diye halbuki buyutulecek birsey degil ama can kiymetli 😂
Aslielis Evet bende sezeryan oldum canım geldi bastırmaya kadın asla bastırtmadım çinkü aşırı acıyo zaten dikişlisin o an kimse görmek istemiyosun ben bastırmadım pişmanda değilim zaten karnın fazla kalmasın diye ama ben sonrasında korse kullafım hiç bişi kalmadı
Gull_94 Burcu_NFUE ıcınızde kalan parcalar ıcın bastırıyolae aslında(plasenta cıkmadıysa cıksın dıye veya plesnta harıcı parcalr oluyo kanamyla cıkmasınıcın)
canserko psychologist merhaba gecen cuma sezeryan oldum; ancak ne karına torba koyma ne de karına bastırma gibi bir durum yaşamadım. belki ameliyattan sonra kanama durumunuza göre yapılıyordur mutlaka yapılan bir sey değil zannımca
Papatya-34 psychologist nerdeyse içi kum dolu bir valiz gibi 🤣🤣 doğumdan değil de tekrar onu yaşamak kötü çok agrı yapıyor
bitanembugram psychologist Benim bastirdilar saniyelik biseydi acıdı ama neden yaptı bilmiyorum zaten peşine de ağrı kesici vurdular öyle ovvv bı ağrı kalmadı yani
Gull_94 psychologist ıkı seferdede yaptılar ama acımadı zaten anlık bısey dogumdan sonra yasayacaklaeınızı dusunup korktmayn kendınızı bence gereksız yere
Aselminaaa psychologist ben yurt disinda yasiyorum burda ne normalde nede sezeryanda boyle bisey yapmiyorlar