Funda2735 Malum kilolar ve halsizlik hele de sıcak, ay ben erkek olsam bana bakmam diyorum bazen ya o derece 😂
Deletedmom_5 Funda2735 kıl tüy alıyosam oturup şükretsin zor yürüyorum hava sıcak yanıyorum bide ona güzel görünmeyemi çalışıyım 😁 asıl o bana güzel görünsün 😁
Alev16 mom- işte kapı işte sapı 😂 aynı fikirdeyim beni begenen böyle begensin zaten hamilelik sıkıntılı riskli bir dönem havalarda yanıyor hiç ugrasamam süs püs yapamam
Deletedmom93428 Deletedmom_5 😘😘yemn ederm afedersn dün ağda yapıcam bacağıma diye canm çıktı göbekten hareket mi edebiliyoruz aman be kadın olmak çok zor aksini idda etmesn kimse😂😂😂😂
gunesveguney Funda2735 Ay valla hiç uğraşamam geçmeyen baş ağrım var enerji sıfır hem hamilelik hem çalışıyorum 😂 Ben aynaya bakıp çilt lekelerim arttı yüzüm mahvoldu diyorum sana bu bile yakışıyor diyo işime geliyo heralde makyajı falan da bıraktım komple valla sabah yüzümü zor yıkıyorum 😂😂😂😂😂😂
BusraUras Funda2735 hiç uğraşamam valla kendimi beğendirmek için. O baba olacak diye 36 42 kuzey paralelleri ile 26 45 doğu meridyenleri arasında çekmediğim dert çile kalmadı 😅🤣 birde beyefendiye güzel görünmek için uğraşamam. Zaten aşırı sıcak nem evde çatacak insan arıyorum 😅🤣🤣
Baharcilek Deletedmom93428 hanımlar doğumdan bi kaç ay sonra lazer yaptırın çok çok rahat oluyor hep bebek gibi temiz oluyorsunuz
Purpura26 Funda2735 Geldim 35. Haftama havalarda sıcak evde don atlet dolanıyorum koca göbeğimle 😂 neyse ki kocam öyle şeylere takılmaz. Bazı erkekler laf yapıyormuş saldın kendini iyice falan diye
Engzlevlt Purpura26 ay çok şükür benim eşimde hiç bişey demez hep ben şikayet ettiğimde dünyaya bi çocuk getiriyon kolaymı tabi ki kilo alacan vücudun değişecek düzelir diyor kafana takma öyle biraz rahatlıyorum 😅