Umut_naz Silverette gümüş göğüs kapağı kullanan var mı acaba pahalı ama benim ilk doğumumda çok sıkıntı çektim göğüs yarasından süt kanallarım tıkandı ve sütüm azaldı eğer işe yarıyorsa almayı düşünüyorum
TospikAnne Umut_naz bende bekleyeyim burda 🙈 bana doğumdan 1 ay evvel göğüs ucu kremi kullanmaya başla dediler. Yani susam yağı sür krem sür nemli olsun. Sütün bol gelir birde yara olmaz diyorlar ama bakalım
B8use Umut_naz gogus tikanmasina bi etkisi varmi bilmiyorum onun icin sicak masaj uygulayin diyorlar gumus kapaklar sadece catlak ve yaralara iyi geliyor diye arastirdim bende lansinoh suruyorum ise yaramaz ve yara olursa gumus kapak alacagim insallah
Nurce Umut_naz ben daha almadım ama Doğumdan önce alacağım krem yağ vs .işe yaramıyormuş 😒 gümüş göğüs kapaklarının kullanıcı yorumları mükemmel 👌🏼 300 tl ama değer kızlar ömürlük yeter ki bebiş emsin; göğüslerimiz yara olmasın!!🙆🏻♀️
Melisct94 Arkadaşım kullandı o gögüs acısı falan gitti yerini baska biri aldı resmen kesinlikle alın bende alıcam çok iyi geldi.
Umut_naz Melisct94 teşekkür ederim kullananadan tavsiye istiyorum çünkü kendi sitesindeki yorumlara çok güvenemiyorum reklam da yapabilirler
Umut_naz Yara olduktan sonrAya bırakmak istemiyorum çünkü gerçekten yaşamış biri olarak söylüyorum o acıyı çektikten sonra almakta çok geç kalırım diye düşünüyorum hiç kullanan Yok mu acaba
Melisct94 NaimeYilmaz Yanlış hatırlamıyorsam o aldığında 3 günde gelmiş arkadaşı aldığında 1 haftada uzaklığa göre galiba süresi. ☺️ Bende alıcam 8 aylıkken falan her gün yarım saat tut hiç acı çekmezsin doğunca demişti bilginiz olsun sizinde.☺️
Melisct94 Umut_naz Rica ederim canım oda arkadaş tavsiyesiyle aldı çok memnun kaldı inşallah hepimize iyi gelir ☺️
NaimeYilmaz Umut_naz hani hemen gelıyor bazı seyler aynı gün kargo secenegı varsa hemen alınmayabılırde 🤷♀️
NaimeYilmaz Melisct94 teşekkür ederim konusmak lazım yerıyle ucretı neyse aynı gün kargo yapabılıyorlardır belkıde 🤷♀️
Umut_naz Ben aldım arkadaşlar ödeme yapıldıktan sonrA takip eden iş günü kargo diyor bakalım ne zaman gelecek