Duygu0621 Kızlar önümüzdeki günlerde kesede bebek görünmezse alttan muayene olucam , nasıl bir şey oluyor acı hissi veya kanama vs bilgilendirir misiniz ❤️
Annecik_ Duygu0621 ben oldum zaten dr kayganlaştırıcı sıkıyor ben bir sıkıntı yaşamadım korkmayın sıkmayın kendinizi
Omerhatice Duygu0621 doktor aletin üstüne jel sürüyor Sadece o soğukluğu hissediyorsun başka bisey hissetmiyorsun zaten elle değil o aletle bakiyor 😊
Selin23 Duygu0621 bende başta baya çekingenlik korku hissettim de çok kolay bi işlenmiş bu kadar kısa ve kolay olacağını düşünmemiştim :) sizde bence kasmayın kendinizi doktor hiç bakmıyo bile alette de jel var ufak başlığı zaten bilgisayardan inceliyo o kadarcık
Semanurozgan Duygu0621 kaç gündür benimde alttan muayene sonucu baktılar hiçbir sıkıntı olmuyor bende korkuyordum doktor serbest bırak kendini dedi
tgba715 Duygu0621 acımıyor canım merak etme kan da gelmiyor onun hiç bir sakıncası yok olsa doktorlar yanaşmaz zaten
Ruyasusam Duygu0621 Hiç korkulacak bi durum değil yeter ki kendinizi sıkmayın. Doktor muayene başlarken derin bi nefes alın 😊