Kubraeroglu Kızlar selam 🤗 Biz bugün itibariyle 21. Haftaya geldik ve ayrıntılı ultrason yaptırcaz. Ama nereyi aradıysam fiyatlar çok uçuk. Sizler İstanbul Anadolu yakası veya Gebze Darıca civarlarında nerelerde yaptırdınız ve fiyatları neydi 🤔🤔
UraSsmom Kubraeroglu Ben Dr halil mesut a yaptırmıştım Pendik’te 2019da 390 dı şimdi ne kadar bilmiyorum cnm fiyatlar genelde hep aynı malesef bu sene de zamanım geldi yine on agidicem sanırım
Shyla_ktlu Kubraeroglu fiyatlarına aldanmayın radyoloji dr u çekti benim arkadaşım gitti uygun diye daha sonra perinatoloji druna tekrar randevu aldı
Babymoomy Kubraeroglu devlete gittim bu 2oldu ve hep ters cevaplar ilgisizlik bi ultrason bile vermedi devlete dahada gitmem
Shyla_ktlu Kubraeroglu bi sorun görmüş ama net konuşamıyolar haliyle ve dru tekrardan perinoloje yönlendirdi
Babymoomy Kubraeroglu yani bu konularda çok ehli keyif davranıyorlar muayene etti bebeğin iyi dedi çıktı odadan beni sekreter bilgilendirdi sok oldum
Kubraeroglu honeyland yalnızca hastaneler değil tıp merkezi ve görüntüleme merkezleri de yapıyor bilginiz olsun