Songultugraaa magnolia_ 63 le hamile kaldım 35. Haftam 73 kiloyum 80 i bulmaz dogurmam 167 boy var o yüzden sadce göbeğim var 😂
bayanpia magnolia_ 44 ile hamile kaldım 45 kiloyum bugün 23 haftalık oldum. Ben kilo almıyorum bebek kilo almış ve normalmiş 🤷🏻♀️
Morvy bayanpia bende sizin gibiyim 26 dan beri yavaş yavaş alıyorum hedefim haftalık 200-300 gram şuan 30 haftalığım ve artık almamak mümkün değil böyle devam ederiz umarım😄
magnolia_ bayanpia süpersiniz vallaha bizde hem ben hem bebek kiloları alıyoruz vallaha normalde nasıl besleniyorsam ole besleniyorum ama kilo alıyorum normalde ne kadar yesem almayan bünyem hamilelikte ole değil
magnolia_ Morvy süpersiniz bunu nasıl başardınız gerçi bünyesel bende hamilelikte çok alıyorum ama doğum sonrası aldıkların çok hızlı gidiyor ☺️
Nihal42- magnolia_ 67 ile hamile kaldım şu an 74 kiloyum ve 26+5 haftalığım. İnşallah almam daha fazla. Herkes asıl şimdi kilo alımı olacak diyor.🥺
Fatmanur-3 feerideozer15 Bende öyleydim Ya son aylar birden alınıyormuş kilo onu anladım 48le kaldım 60 oldum😁
Morvy magnolia_ aynen bünyeyle alakalı sanırım özellikle yaptığım bişy yok umarım bundan sonra ani kilo alımı olmaz🥲
bayanpia magnolia_ aslında yürüyüş ve su içmek çok önemli ben normalde hiç su içmezdim ama hamile kaldığımda en çok canımın istediği şey su olmuştu. Herkese öneririm kızlar yüzüme adeta bir canlılık ve parlaklık geldi