Simgekocan Geçen sefer doktorum başı aşağıda dedi 34+1 oldum ve bende hissediyorum bazen de karnımın alt kısmın da hafifçe baskı hissediyorum bebeğin başı aşağıda olduğundan mıdır kızlar ? Daha kontrole gitmedim
midekoruyucu Simgekocan ben tekmeleri yukarda hissetmeye başlayınca ve alt kısımda baskılar artınca döndüğünü anladım. 29. Haftada dönmüştü
Hafsa08 Simgekocan bende suan 33+2 asagida baskisi ama pazartesi gunu kontrol var bakalim suan ne durumda
AESahin Simgekocan evet aşağıda hissedince genelde dönmüş oluyor benim 29 da döndü 36 da kanala girdi başı
Simgekocan midekoruyucu Baskılar bazen artıyor doktorum kanala girmeye başlayınca baskılar artar demişti
MommySharkdutdutdutut Bende hickiriktan anliyorum 😁hep asagida hickiriyor 😁 ama yuzu nereye dönük bilmiyorum 😁
Ccff3435 MommySharkdutdutdutut aynı gündeyizz 😂 benim de aynı aşağıda hıçkırıyo. Hareketlerini kasıklarımda çok fazla hissettiğimi söylemiştim doktorum normal artık dedi
Gizemmerve13 Haftamdan beri kasıklarımda baskı var adet sancısı gibi geçmiyor benimki doğum pozisyonuna erken geçmişti şuan 35+4 olduk
Ozge229 Gizemmerve13 merhaba benimde 31+2 yim üç gündür hastane de yattım bebek pozisyonu almış aşağıya doğru kasılmalarım var. Doktor dinlenmem gerektiğini söyledi. Siz de o zamana kadar hep dinlendiniz mi yani maşallah iyi gelmişsiniz yine 35e kadar
Gizemmerve13 Ozge229 aynen canım dinlendim doktor çoğu şeyi yasakladı 36 dan sonra yürüyüş falan yapmayı düşünüyorum
MommySharkdutdutdutut Ccff3435 ay evet allta hissediyorum 😊🤣bide sürekli yamuluyor sizin ki de yaMuluyor mu 🤣
Ccff3435 MommySharkdutdutdutut aynennn genelde sağ tarafta sığmıyorlar artık yerleri daraldı 😂 C şeklindeler