MineOzsy Herkese selam🌺 Aranızda daha önce doğum kontrol hapı ile korunup bırakanlar gelebilir miiii? Kaç ay sonra hamile kalabilmiştiniz 😌
Pcoslubiranne MineOzsy 10 yil kullandim bekarken .Evlendim 1 ay daha kullandim. 6. Ayda hamile kaldim.Hem de yumurtalık tembelliğim vardi.
hamisko MineOzsy Kasım gibi kullanmayı bırakmıştım. Ocakta 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Pcos var bide bende :)
Dilekcnkn MineOzsy 5 yıl boyunca kullandım aralıkta bıraktım doktora gittim bir sorunum yoktu ocakta gebe kaldım ☺️
Morvy MineOzsy ekim sonu bıraktım kasım sonu hamile kalmışım tam 1 ay içinde 2 buçuk senedir kullanıyordum hapı🌸☺️
Meduygu Evet araştırdığımda bende öyle olduğunu okumuştum şükür nasip oldu Allah herkese nasip etsin inşallah 🤲
MeloMelo MineOzsy pcos oldugum için bekarken 1 yıl kullanmıştım, evlendikten sonra korunma amacıyla 2buçuk yıl kullandım bıraktığım ay hamile kaldım☺️
Fatmakara97 MineOzsy 4 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal oldu ondan 2 ay sonrada normal gebelik çok şükür 🥰
Fatmakara97 MineOzsy Fatmakara97 ben korunmak için değildi ama kistim vardı ve doktor doğum kontrolle geçeceğini söylemişti 1 yıl2 ay kullandım bi etkisi olmadı kistime
DeryaYuz 2 yıl kullandım. Doktorum çocuk düşünüyorsan bıraktığın ay hamile kamla şansın çok dedi. Pcos var ayrıca bende. Bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım :)