Umayyy Dunden beri sag tarafimda bobregimde fena agrilar oluyor 18. Haftaya giricez bobrek agrisi yasayan var mi ? Daha once bobrek problemi yasamadim hic 😔
Ozgu_momy Umayyy Doktora gidin mutlaka , 18-20. Haftalarda Hidronefroz ( böbrek büyümesi ) yaygın olabiliyor umarım değildir ama ihmal etmeyin
Mimii Umayyy Normalde böbrek hastasıyım hamilelikte ne için yaşanır bilmiyorum üstte kalsın diye yorum yapıyorum bi doktora gidin muhakkak ağrısı beterdir 😏
41irem Umayyy bende geçen hafta aynı şikayetle gittim enfeksiyon ve böbrek büyümesi dediler benim öncesinde hiç belirti olmadı oyüzden geç farkettim enfeksiyonu bi hafta hastanede yattım umarım sizinki böyle bi durum değildir ama ihmal etmeyin
Emosss35 Umayyy ayni haftalarda ayni sikayetleri yasadim 21. Haftamda kasilmalarim basladi gittim 3 gun acile kadin doguma dair birsey cikmadi dahiliyeye yonlendirildim sag bobrek buyumesi ve enfeksiyon cikti
Ozgu_momy Umayyy Ben 8 haftafır o tanı ile devam ediyorum bebeğinize bir şey olmuyor size oluyor böbreğiniz büyümüş oluyor ağrı enfeksiyon yapabiliyor bunları henüz düşünmeyin bol su için ve hemen doktora gidin
Umayyy Emosss35 anladim sonra gecti mi peki, acildeyim sadece kan ve idrar aldilar bekliyorum sonuclari