eaaysenur Hanımlar gece uykudayken birden ağzıma yediklerim gelir gibi oluyor acı ekşi suyla birlikte uykumdan öksürerek uyanıp hemen istifar ediyorum bu durumu yaşayan oldu mu perişan etti beni 😫
ilknurbugda12 eaaysenur çok geç yemek yediğimde banada oluyordu şuan yok ve geç saatte demli çay içme derim ben bunları yapardım ondan oldu sonra geç saatte tok olurcasina yemedim şimdi iyim çok şükür
Hiranurecrin eaaysenur Canım kusmak değilde midem bulanıyor öğürecek gibi oluyorum sadece 🤷♀️Ben 34+6 yım kaç gündür bana da oluyor nedense benimde uykudayken oluyo sadece gece değil Ama öğlen uyusam bile olur
SuYesili28 eaaysenur hamilelik reflüsü gece yatmadan önce birşey yemeyin yastıgınızı biraz yükselterek yatın mide suyu ağzınıza gelmesin geçmiş olsun
korkmazkubra eaaysenur allahim 3 gecedir ayni sorun yatamıyorum ne yesem gece kusuyorum 35+4 olduk az kaldi ama son ayım zor geçecek gibi
eaaysenur ilknurbugda12 bende akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum ama yine aynı durumdayım çok kötü bi durum doktorunuza söylemiş miydiniz
eaaysenur korkmazkubra ben yatmadan 2 saat öncesine kadar bişiler yemeyi kesiyorum yoksa çok daha kötü oluyorum sizde yatmadan önce yemeyin derim
karamelito eaaysenur yastığınız hafif dik yatın birazcık ve çok geç saate kadar bir şeyler yemeyin yediklerinizi mide sindirmeden yatınca öyle oluyor