Fatma_veysel25 8 haftalık hamileyim bugün kasık ağrım var çok şiddetli değil ama arada var bazen bulantım oluyor bazende olmuyor 🙄tiroid düşüklüğüm var 🙄ah sıkıntılar bitmiyor Allahın izniyle sağ salim alsaydık bebişleri kucağımza🤲❤️
Semanurozgan Fatma_veysel25 bendede kasık ağrısı var normal diyo herkeste mide bulantısı daha çok öyle böyle olucak Allah’ın izniyle 🤲
Aslhn12 Fatma_veysel25 valla 6-7-8-9 haftalara gitmek istemezdim. O ay öyle zor geçti ki benim için la havle vela.. su içsem kusuyordum gerçekten o haftalarda olanlara allah sabır versin özellikle çok zor şimdi çok şükür daha iyiyim
Fatma_veysel25 Semanurozgan ah bide kucağımıza aldığımız günleri görebilseydik daha önce bir kaybım var :((korkuyorum inşallah sonuna kadar gideriz sağlıkla
Semanurozgan Fatma_veysel25 benimde düşük riskim var hastaneden yeni çıktım WC dışı ayağa kalkamıyorum malesef inşallah o günleri gösterir rabbim 🤲
Fatma_veysel25 Semanurozgan geçmiş olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah ❤️🤲
gstetik Fatma_veysel25 bende 7+5im cnm.ayni durumdaym bazen midem cok normal bazen felaket.bugun hafif de bir kasik agrim var sabahtan beri ara ara hissediyorum..
rojda2121 Fatma_veysel25 anladım inşallah Allah yavrunuzu bağışlar size benimde ilk gebeliğim ilk 2 ay cok agrılarım vardı sonradan gecti cok sukur insallah sizinkide geçer🤲🏻🤲🏻🥰
Fatma_veysel25 Derya2867 kanaman olmazsa yerleşmedir 3 aya kadar oluyor diyorlar artık allaha emanet ettik 🤲
Esranur-y Kızlar bende 8 haftalık hamileyim, gerçekten su bile içsem kusuyorum. Kasık ağrılarımda var. Başım dönüyor bişey yaparken. Sürekli yatmaktan kemiklerim ağrıdı. Gerçekten herkese sabır diliyorum
Fatma_veysel25 Esranur-y bende su içemiyorum ya😔sudan tiksindim artık su içmem lazım ama midemi bulandırıyor 🙄inşallah sağlıkla alırız kucağımıza