Selcukmerve zcelik zcelik maşallah ay bizimki kaç kilo olmuş acaba meraktan çatlıyorum sağlıklı olsun bebişlerimiz de kilo okadar önemli değil 😍🥰
Ays0 28+0da gittim 1180 çıktı sonra 30+3 de gittim 1800 olmuştu doktorum ultrasona göre 31+3 görünüyor dedi
Haticetalan Daniay maşallah size canım bnm sağlıkla kucağına alırsn inşallah şu an kaç haftalık oldun🥰
Daniay Haticetalan Amin inşallah canım teşekkür ederimmm sağlıkla gelsinler miniklerimiz 🙏🏻 31+5 olduk bugün kontrolümüz vardı 🌸
Nurssss Selcukmerve 30+1 de 1300 dü 31+1 de 1600 dü 35 te gidicem bakalım bir haftada 300 gram almıştı oğluş aynı devam ettiyse almaya 35 te de 2800 olmuştur inşallah🙂
Selcukmerve Nurssss maşallah son haftalarda bebişler kilo alıyor zaten bildiğim kadarıyla inş bizimkide güzel almıştır 26 haftalık gitmiştik 975 gr idi 30.haftaya merhaba diycz bakalım kilomuz ne olmuş😇🥰
mutluugizz 25+2 de 840 gram çıkmıştı iyi mi kızlar rahim damarımda direnç var da korkuyorum geri gelmesinden
Bgozdenurkol Selcukmerve oğlan bizimki evet hem makat geliş şuanlık hemde tombik inşallah normal olur diye dua etmekten başka çarem yok 🤣
Selcukmerve Bgozdenurkol son kontrolümde bizim baş aşagı doğum pozisyonunda gözüküyordu dönmediyse bizimkide paşa rabbim sağ Salim kuçağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏