Denizyildizii Kızlar yarın tetanoz aşım varmış. Yarın da denize gidecektik acaba aşıdan sonra girilir mi yarın hemşireye sorucam ama erkenden öğrenirsem hazırlık yapmam boşuna
Elif0712 Denizyildizii sikinti olmaz gidebilirsin ancak kol agrisi bas agrisi yapabiliyor gunun iyi gecmesi adina erteleyebilirsin bir iki gun
Prensesiminyolculugu Denizyildizii neden sizi aramadı mi hemsire numaramı kaydet beni herzaman arabilirsin dedi bana beni bugün bile hatırlatmak için tekrar aradı yarın bende aşı olacağım.. belki aklınıza gelmemiştir yani daha iyi bilgi verir diye dedim 😏
Denizyildizii Prensesiminyolculugu tl yüklemiyorum ben sadece internet kullanıyorum. Msj attım ama 3 saat oldu geri dönmedi
Denizyildizii Kayraninannnesi ya sağlıkocağı uzak baya. Sıcakta çıkamam tek başıma birde kızım var onuda götürmem gerekiyor. Yarın eşim izinli o götürür
Lulemom Denizyildizii denize gidip geldikten sonra ol. Denizden vazgeçme 😄 aşı illa o gün olcak diye bişi yok. 8. Ayına kadar istediğin zaman yaptırabilirsin demişti doktorum.
mom- Denizyildizii hemşire aşıdan sonra banyo yapmayın 3 gün diyor yani su değdirmeyin diyor bence çok önemli değilse girmeyin sorun yinede