Pamuk1_ 6+2 yiz çok şükür bugün kalp atışını duyduk kızlar Allahıma şükürler olsun. Bulantım için doktorum prilam dr yazdı akşam yemeğinden önce 2 tablet iç dedi. Kullanan ve faydasını gören var mı?
prenses_annesi38 Pamuk1_ canım ben 30 haftalık hamileyim 6.haftada başladım Prilam a hala devam ediyorum hiç korkma zaten hamileler için hazırlanan bir ilaç çok faydasını görüyorum
Btl_ulusal Pamuk1_ ben sabah akşam 1 içiyorum içmediğim gün yataktan bile başımı kaldıramıyorum bence baya etkisi var
1Hanzadehanim Denizyildizii babada yazdı doktorum sabah akşam içebilirsin dedi . Ama çoğu insan akşam içiyormuş neden akşam cnm merak ettim akşam içtiğim taktirde ertesi gün faydasını görüyormuyuz
Denizyildizii 1Hanzadehanim sabah içince çok halsizlik uyku yapıyor. İlk seferinde akşam 2 tane içtim uzun yola gittiğim halde bir gr bulanmadı midem. Etkisi 24 saat. Hatta ertesi akşam içmemişti 2 gün etki etti bana.
Hilalbasak Kizlar nasil kullanuyorsunuz ilaci yani ac karnina mi tok karnina mi? En faydali olani nasl ?
Pamuk1_ Hilalbasak akşam yemeğinden yarım saat önce aç dedi doktor bana canım daha içmeye bugün başlıyorum faydası konusunda aydınlatamıyorum seni:(
HavvaAtasoy Hilalbasak gece yatmadan önce 2 tane içiliyo migde bulantısını geçirmezse günde 4 taneye kadar içilebiliyor doktorumda böyle söyledi reçetede bu şekilde yazıyor
EbruOzer Ben de gece yatarken 2 tane içiyorum. Sabah mis gibi uyanıyorum. Doktorum bi 10 gün sonra bırakabilirsin dedi bıraktım, bulantıdan kusmadan mahvoldum. Tekrar başladım. İnşallah tez zamanda atlatırız bu bulantıları kusmaları