Portakalgeliyor Tugce0133 16. Haftada almaya başladım ama tabiki erkenden alıp kenara koyduklarım oldu :)
Aysnn3705 Tugce0133 cinsiyetini öğrendikten snra ne zaman dışarı çıksam bi parça iki parça almaya başladım ben
Tugce0133 Portakalgeliyor benim bir oğlum var iki buçuk yaşında ondan kalan bir kaç zibinlar var ama tabi ki daha eksiklerimiz de var ne zaman almaya başlasam diye düşünüyorum 😬
mineirem Yagmr000 bende istiyorum almak hatta oğlumda çok önceden başlamıştım almaya 9. Haftada filan ama şimdi beni korku sardı alamıyorum
Asyaayaz1 16 da başladım ufak ufak almaya iyiki öyle yapmışım şimdi bitirdim çok şükür maddi olarak zorlanmamak adına ufak ufak almak mantıklı gelmişti🌸
metehaninannesiii Tugce0133 16.haftada cinsiyet öğrendik o zaman kıyafetlerini aldık ondan öncede kişisel bakım vs o tarz şeyleri aldık
Prensesiminyolculugu Tugce0133 14.haftada cinsiyet öğrendik ve almaya başladım direk doktordan çıkınca ebebege gitmiştim hatta 😅
Portakalgeliyor Tugce0133 :) maddi durumunu yerinde ve eksikleriniz az ise son haftalarda alabilirsiniz :)