herseyimveben burcuali38 evet ama takmıyorum ben gülüp geçiyorum, annesinin karnında kalan olmamış doğacaktır mutlaka diyorum şakayla karışık🙈
Ceylan12 Sinemkurtkarakussk35 Aynen canim hemde nasil 😂😂 esim calistigi icin gunde 10 kes agriyo sancin varmi diye kaynanam gulde turkiyede daka basi ariyolar bomba gibiyim diyom 🤣🤣 tlfon durmuyo daha ayaktamisin diye gercekten insanin psikolojisi bozuluyo
Sinemkurtkarakussk35 Ceylan12 ayy ben bilmiyorummartık telefon kapatmayı düşünüyorum😂 eşimde annemden ulaşır 😂 3 gündür Geçemeyen brlden ağrım var dünde iki kez nişanım geldi ama hastaneye gitcek durumda değilim hala nolcak diyr düşünmekten geliyolar bana😂😂
Ceylan12 Sinemkurtkarakussk35 benimde bel agrisi cok var ama nisanim daha gelmemis senin nisanin geldiyse dr ara normalde nisan geldinde 48 saat icinde dogum gerceklesir diyolar dogrumu acaba 🤔
Sinemkurtkarakussk35 Ceylan12 yok forumda okudum da 1 ayda olanda var 3 gğnde olanda var sabaha doğutanda var benim hala bişi yol sancımda gitti. Doktorumu arayamam çünkü üniversite hastanesine gidiyorum 😖 direk acile gitmem gerek bende sancı bekliyorum😒
KbraFatih Kmelikem merhaba , nasıl yani 39+1 ilk hamilesin ve ilişkiye girmeni mi tavsiye ediyor doktor doğru mu anladım ? Öyleyse normalde tam tersi son ayda ilişkiden kaçının demiyorlar mı kafam karıştı 🤔🤔🤔
Sinemkurtkarakussk35 Ceylan12 çok sevindim bahtı açık ömrü uzun sağlıklı olsun inşallah 🙏🏽 Darısı başımıza