Yaprakdokumusever Oğlum 26 günlük kangurumuzun üzerinde 3,5-9 kg arası yazıyor ama içine koymaya korktum bacakları ayrık durdu gibime geldi sizler ne kadarlıkken kullandınız napsam?
Medilifegun Yaprakdokumusever kangurunuz ergonomik kanguru mu markası ne birde zaten sağlıklı olan bacaklarının m şeklinde durması kamgurunuzun bu özelliklerini bilmeniz gerekiyor
midekoruyucu Yaprakdokumusever bebekler için ayrı aparatı var, onunla sorunsuz kullanılıyor diye biliyorum 🙄 kangurum yok ama baya araştırıyorum hangisini alacağıma karar veremedim 🤷🏻♀️
Kvsraykt Yaprakdokumusever sizde kundak yapıp öyle koyun bacakları ayırmaya gerek yok zaten minicik kalır içinde
Krtalzyn Yaprakdokumusever yeni doğan bebeği o şekilde oturtmak sakıncalk gibi geldi tecrübeli anneler söylerler ama adını bilmiyoeum ama bez kumaştan olan kangurlular varya yatar pozistonda bağlanablir gibi olsa daha sağlıklı olur gibi
Yaprakdokumusever midekoruyucu evet bende alsam aparatlı alıcaktım ama ekstra bi tane daha almak olmaz şimdi
midekoruyucu Yaprakdokumusever o zaman şey videolara bakıp aparat yerine bişey konulabilir mi baktınız mı hiç, o apratın çok da değişik bi şekli yoktu diye hatırlıyorum , yani bi yükselti bişey yapılabilir denemek lazım 🤔
Beyzan Yaprakdokumusever ürünün adını modelini Google a yazın ergonomik diyor mu egr ergonomik diyorsa kullanıma uygun. Bacaklarin Zaten ayrık durması lazım YouTube da kanguru seçimi videoları var doğru durus nasıl olmalı diye anlatıyor bacaklar M şeklinde durmalı.
Yaprakdokumusever midekoruyucu doğumdan itibaren yazıyo normalde bacakları hep bitişikya ayırmaya çekindim 😅
Yaprakdokumusever Beyzan evet baktım şimdi doğumdan itibaren kullanılır yazıyo bizler alışkın değiliz sanırım ondan korktum bacağına bişey olucak diye 😅
midekoruyucu Yaprakdokumusever ay yok bende ayıramazdım sanırım 🙈 o minicik bacaklar nasıl ayrılır yaaa 🙈
Yaprakdokumusever Beyzan inşallah çünkü böyle günlerdir hem ben hem bebeğim evde kaldık henüz bi temiz hava alamadık