Um07 Kızlar karın altım ve ayak ve bacak olmak üzere 3 gündür kaşıntım var şeker olabilir mi diye düşündüm çok korkuyorum gebeligim son ayları şeker çıkarsa bebeğim E bir şey olur korkusu girdi içime. 2 3 kez açlık tokluk değerlerime baktirdim şeker var mı yok mu diye çok şükür sekerim çıkmadı hatta geçen doktora sordun hocam 2 kez falan şekerime baktirdim sorun çıkmadı şeker konusun da ama tekrardan yaptırmama gerek var mı dedim yok dedi ama kaşıntı olduğunu söylemeyi unuttum nasıl unuttuysam off bilemedim 34 haftalık hamileyim bu arada kızlar ne yapsam sağlık ocağına gidip pazartesi baktirsam mı kaşıntı normal mi ki kafayı yicem şeker çıkar diye bu korku öldürecek beni 😓😓
Deletedmom65 Canım kaşıntı vücut gerildiği için oluyor kilo alıyorsun vücut geriliyor normal olarak kaşınıyor ama tırnağınla kaşıma çatlar
Um07 Deletedmom65 Çok kaşıyorum yara ettim resmen inş şeker değildir yaa eşim de şeker değildir korkma diyor da içime korku girince işte 🤦♀️
Um07 seymen Karnimda çatlama oluştu kırmızı kırmızı 3 uncu aydan itibaren ve 34 haftalık hamileyim dahada çok çoğaldı çatlaklar ama suanlik kuruma yok yada ben farkında değilim 🤷♀️
Deletedmom65 Um07 tek değilsin bende öyleyim merak etme göbeğim yırtılcak diye korkuyorum gece kaşınmaktan uyuyamıyorum
Aysenila Um07 bende aynı durumdaydım bende geceleri kaşiniyordum uyuyamiyordum dün doktora gittim allerset verdi çok şükür ilaç iyi geldi dün gece rahat uyudum
Um07 Demir Pazartesi sağlık ocağına gideceğim durumu anlatıcam ne yaparlar artık bilmiyorum ama kötü bir şey çıkmaz umarım