Melek_Erten Kızlarr 36+1 olduk bu sabah eşimi işe yollarken kalktm lavabo gittm çamaşırm ıslaktı. Akıntı degil de su dökülmüş gibi. Acaba su mu? Genelde filmlerde vs bi anda boşalıyor falan öylemi oluyor bu da olabiliyor mu ?
Birmutluanne2 Melek_Erten bende de öyle su dökülmüş gibi oldu 31. Haftamda ama çok fazla değildi doktor sancıma vs baktı bişey çıkmadı sancıya göre karar veriyorlar su olup olmadığına. Bana baktı en son idrar torbana baskı yapmış olabilr dedi
Aselminaaa Melek_Erten sizinti seklinde olur ilk gelirken ama durmaz surekli devam eder ozelikle hareket ettikce benim suyum geldi ilk ordan biliyorum eger hala islanmaya devam ediyorsa suyun siziyor olabilir
Asyaayaz1 Bu değişken bişey cnm kiminin idrar tutamıyor gibi oluyor kiminin damla damla su sızıntısı oluyor hele şu havalarda anlamakta o kadar zorki terliyoruz vs🤦🏻♀️
Melek_Erten Yarın da kontrlm var birden olunca sorayım dedim. Bakalm ozaman yarin nst falan baglancaz desenize
Melek_Erten Aselminaaa adet olacakmışım gibi agri vuruyo sadece takip edeym bakalm yine ıslaklık öyle olacakmi.
Aselminaaa Melek_Erten eger sabahtan bu yana su gelmediyse suyun degildir cunku baslayinca durmuyor. Belki sancilarin başlıyor olabilir yada yalanci sancida olabilir