atlasinannesii Kızlar tül perde , güneşlik ve fon perdelerinizi nasıl yıkıyorsunuz program ve deterjan olarak ilk defa yıkicamda bi şey olsun istemiyorum
Morvy atlasinannesii youtubeda bu konuyla ilgili bir çok video var ben ordan bakarak yıkadım yumuşatıcı kullanmadım karbonat kullandım yoksa kabartma tozu ve toz deterjan kullandım. Benim makinemde tül perde ayarı var 30 dereceydi sanırım. Ve önemli olan tül perdeyi 600 de fln sıktırmak yani en düşük ayarda sıktırmak yoksa kırış kırış oluyor açamazsınız sonra. Birde şeker koyanlar varmış sanırım daha beyaz görünmesi için🤔
Denizyildizii atlasinannesii 40 da 800 devirde 1 buçuk saat yıkıyorum tüm perdelerimi. Kosla tülle sadece tülleri yıkıyorum. Bi ara şeker koyuyordum ama hiç bi fark olmuyor. Diğerlerini normal deterjanla
metehaninannesiii atlasinannesii benim tül perde bolumum var otomatik kendi ayarlıyor onla yıkıyorum beyaz toz sabunla yıkıyorum
Dilekcnkn atlasinannesii Valla perde programı falan kullanmıyorum normal 1 saatte yıkıyorum omo çamaşır şuyu etkili toz deterjanım var onu kullanıyorum ama perde attığım zaman farkında olmasakta kirli oluyor ve çok fazla köpüründe sürekli su fazla diye işaret ediyor yetkili servis sıvı deterjan kullanıp fazla atmayın dedi bana bende bundan sonra öyle yapacağım ne zaman atsam durdurmak zorunda kalıyorum 🤷♀️
Denizyildizii Dilekcnkn perdeler çok köpürüyor evet banada geldi o şekilde uyarı. Bende artık perde yıkarken az deterjan koyuyorum
Elfdnzz atlasinannesii 40 derece 600 devirde yıkıyorum makinanın içerisine bulaşık makinası tableti atıyorum ayrı yeten deterjan bölümüne doz deterjan ve yumoş kullanıyorum
Denizyildizii atlasinannesii benim fonlar kırışmıyor 40 da 800 devirde yıkıyorum onlarıda. Seninkiler nasıl acaba. Eğer hassas kumaşı varsa 30 da 600 devirde yıkayabilirsin
Dilekcnkn Denizyildizii Evet ya birde büyük olunca tüller zaten hemen köpürür valla varya kaç kez su boşalttım bilmiyorum tertemiz ama du kalıyor artık öyle yapacağım oda doğuma yakın atayım diyorum
atlasinannesii @Morvy @Denizyildizii @metehaninannesiii @Dilekcnkn @Elfdnzz kızlar makinam bu şimdi bahsettiğiniz yıkama programı hangisi
Gamzeoks atlasinannesii narin elde yokamayı seç bence çünkü 30 gayet iyi daha yüksekte perdelerin zarar görebilir ve sıkmasıda düşük olmalı yani narin Yıkama gayet ideal
Morvy atlasinannesii yerinizde olsam narin elde yıkamaya atardım 30 derece ama sıkmayı tam anlayamadım en düşük devirde sıktırmanız gerekiyor
Dilekcnkn atlasinannesii Günlük 60 derece 60 dk olan programı seçtiğinizde dereceyi 30 yapabiliyor musunuz ?
BusraUras atlasinannesii benim makinamda perde ayarı var. Kosla tül deterjanı aldım birde tül parlatıcısı koslanın. Onlarla yıkadım tülleri. Fonları da perde ayarında normal deterjan ile yıkadım.
Morvy atlasinannesii evt özellikle tülde öyle olması gerekiyor yoksa çok kırışıyor tül ütülenmediği için
Gamzeoks atlasinannesii fonlara hayır perdeci akrabam fonlar için sıkma derecesini daha düşürün yıpranır diyor
co2041 atlasinannesii makinede perde modu var o programda yıkıyorum normal deterjan ve yumuşatıcıyla. Eğer çok kirli gibi gelirse azıcık leke çıkarıcı ve toz şeker de atıyorum deterjan gözüne. Bulaşık makinesi tabletiyle yikayani da duydum gayet temiz olduğunu söylediler