Emanetimgeliyor Aysegulayy canım en son ayın 20 sinde kanda bakıldığında 1431 çıkmıştı , doktorum yarına randevu verdi insAllah hayırlısı ile kese görünür
AESahin Aysegulayy bende öyleydim ama tadını çıkar derim 7-8 haftalara girince ufaktan tüm şikâyetler başlıyor çünkü
Gamzeeece Aysegulayy suan 18 haftalığız ve basından beri hıcbır belirtım yok sadcee arada kasık agrıları oldu. Ama normal olanı buymus sanırım cogu kısı oyle soyluyo
Yasoo96 Daha cok erken ki hic belirtisiz de gecebilir. Herseyden tedirgin olmayin ya, arastirin gorursunuz hersey var nette.
Angela Aysegulayy Bunu doktoruma 20. Haftalarimda falan söylediğimde kendine nazar edeceksin millet hastanelerde yatiyor sussss demişti 😊 Insallahta olmaz rahat geçer hamileliginiz. Benim ilkte de öyleydi bu da aynı cok şükür bulanti vs cok zor Allah yardımcısı oldun yaşayanların
Birann Aysegulayy hiç takılma ben ilk gebeliğimde bi hamile olduğumu hatırlıyorum bi doğurduğumu 3 arkadas aynı anda hamıleydik onlar yerlerde süründü bulantıdan falan ben hiçbir sey yasamadım şükür Allahtan karnım büyüdüde hamıle olduguma kendımde oyle inandım🤣🤣
asyahumam Aysegulayy 33 haftalıgim bir kere bile bulantı kusmam olmadı hareketini hissedene kadar heralde kalbi durdu diyordum ama bu haftaya geldik çok şükür. Herkesin hamileliği bir olmuyor tabi benim de başka sorunlarım oldu enfeksiyon falan
gulin-35 Aysegulayy bende sıgara ıcıyom ve hıcbısey yasamadım senın gıbı herkeste aynı olmaz ama dert etme olmuyo dıye ılk baslarda olmayan hersey son aylarda oldu dua et boyle gcesın son aya kadar
Tes Aysegulayy canım daha zaten 7 haftalik bile.deglsn ben 37deyim 30dan sonra hissettm hamile oldgmu sen daha due bakalm bi sakin ol hele 😂😂😂
BurcuArslan Aysegulayy ben 6. Aydayım hala belirti yok 😂sadece çıkan göbeğim ve aldığım kilolar disinda
Babymommy Daha erken bulantılar 6. Haftadan sonra başlayabilir ya da hiç başlamayabilir. Fakat hem tedirgin olup hem sigara içiyor olmanız asıl sizi rahatsız etmeli bence. Çok riskli bir şey yapıyorsunuz, bırakmanın yollarını arayın
secoz Aysegulayy ben 18 haftalık hamileyim bende de yok rahat ol😂 ne bulantı ne kusma ne aşerme ne idrara çıkma hiç biri sadece 16. Hagtafan sonra sık WC gittim
ebruzb Aysegulayy 7.haftaya kadar bende öyleydim 7den sonra bulantı kusma 🤢 uyku neler nelerr 😂 tadını çıkarın 😊
Kayraninannnesi Aysegulayy kız otur şükret de hiç olmasın bende seviniyordum hiç birşeyim yok diye bir anda bir başladı 3 ay anam ağladı
Kayraninannnesi Aysegulayy hem keseyi görmek hem kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gel demiştir 🙏
Pelinbyrktrlr Aysegulayy Boşver çok şanslısın inşallah hiç olmaz belirtin mis gibi gebelik geçirirsin 😃
Beyzaec Aysegulayy canım benim 7.haftada başladı şuan 10 haftalık olduk bol bol bulantı kusmam var tabi herkesin farklı