Nurklc38 Jule 90 gün diye haberim var canım eşim kendi dükkanında beni sigortalı gösteriyor da 90 gün demişti
Elfelf475 Jule geçenlerde bir post açılmıstı ama 90 gun olayı kalkmış 12 ay bakılacak diye bence ssk yı falan arayıp sorsanız daha saglıklı olur
Minigimm0611 Jule Evet ama bunun araştırması yapılıyormuş bilginiz olsun yani 3ay sırfdoğum parası almak için sigorta ödersiniz ilerde sıkıntı olabilir araştırın onu.
Minikkuss Ogretmenanne24 öğretmenlere vermiyolar .. çalışan anneler 32. Haftada çalışamaz raporu alıyorlar .maaş alamadıkları icin devletten raporun ücreti alıyorlar . Öğretmenler rapor aldiklarinda her ay maaşları ödendiği için böyle bi ödeme devlet yapmiyomus
marbling10 Ogretmenanne24 siz 657 li memur öğretmenseniz zaten maaşınız yatar. Bu verşlen ekstra bir para değil sgk lı kişilerin rapor aldığı zaman kurum ödemiyor sgk ödüyor maaşı. Arkadaşların yaptığı şey legal değil hakka girmek. Ben araziye gidiyorum çalışıyorum emek veriyorum maaşımın karşılığı olarak bu parayı alıyorum maaş kazandığım için raporlu olduğum sürede o ğara ödeniyor ama böyle yaparak para almaya çalışanlara da hakkımı helal etmiyorum doğrusu
SevdaBati Sigorta primi 1,5 bin e mal oluyor nerdeyse 4,5 5 bin lira odeme yapacaksanız pranız katlansın dıye . Yanı eskı sıstem ucuzdan yatırıyım alayom yerleri yok ne yazıkki
marbling10 Jule ne dediler? Usulsüzlük yapabilirsiniz çalışmadığınız halde bir yerlerde çalışıyor gösterebilirsiniz kendinizi sonra bütün çalışıp emek veren anneleri hamileleri geçin çün vatandaşların hakkına girebilirsiniz serbest mi dediler?
marbling10 Jule çünkü ben çalışıyorum maaşlı bir insanım bu yaptığınız haksızlık farkında mısınız? Çalışmadığınız halde çalışıyor gmsterilmenizin neresi legal olabilir? Valla ben hakkımı helal etmiyorum kimse de etmez. Bırakın beni tüm Türkiye vatandaşının hakkı var bu işte. Devletten usulsüz para alacaksınız içinize sinecek çocuğunuza yedirebilecekseniz susuyorum