Zarife Selam hamişler erkek bebege 22+5 hamileyim. Kasiklarimda daha cok hissediyorum oynadgni sizdede oylemi 🙈🙈 bide vajina agzinda sanki bicak kesigi gibi aci oluyo bazen basina gelen varmi neden olabilir 😕😕
cevriyetoy Zarife 27+5 teyim bende canım arada bende de oluyor cati ağrısı normal gayet bebek asagida ise oluyor. Sende asagida hissettiğin için baskı orada fazla onun ixin
melgimmm Zarife cnm suan ayni sey bndede vr hatta birz once yazdim bnde neden olur diye vajinamda bicak kesigi gbi bi aci hc gtmiyo oturup klkrken yatakda onerken cok cnm aciyo ama bn 36 . haftaya grdim bide bebegim iriymis iyice baski yapio gliba diyom kndi kndime
Zarife cevriyetoy aynen ben en bastan beri kasiklarimda hissediyorum arada boyle seyler oluyo korktum bende yoksa acilmam falanmi var dedim 😑😑
Zarife Fundis dikkat et cnim yat dinlen o zamn Allah korusun kotu dusunme guzel dusun. Kac haftaliksin
Zarife melgimmm benimde en son gelisimi bi hafta ondeydi canim ondan olabilir o zaman cunku detaylida hersey guzel cikti rahim boyumsa iyi cikti bi skinti gorulmedi benim 4 aylikken basladi vajinada agri batma falan degisik seyler doktorum hep normal diyo 😅😅
Zarife cevriyetoy insan rahatliyo yalniz olmadgini duyunca canim yaa ☺☺☺ valla annelik ne zormus herseyden korkar oldum
Zarife Clover sanirim oyle canim ☺☺☺ bu guzel bisey belkide bu agrinin olmasi normal dogum yapabilcegimze isarettir kim bilir 🙈🙈
Clover Zarife bana ebem dediki vajinanda popondo belinde agri olmasi normal dedi.bacaklarini cok acma, arasina yastik koyarak yat dedi. Ben normal dogum yapacagim.siz nasil yapmayi dusunuyorsunuz
Zarife Clover valla normal olursa yaparim tabi ama daha bilemem musaitmi vucudum 😅😅😅 sen kac haftaliksin normal yapicam dedigine gore belli oldu seninki dogumun yakin o zaman