Handeslife -Zeynepakms- benimde doğumuma 10 gün kaldı ben faydalandım. Belki valilikler yine hamileler için karar çıkarabilir
-Zeynepakms- Handeslife inşallah Bi umut bekliyorum canım şans işte her taraf virüs kaynıyor helede hastaneler
Gamzz Ipek95 işte bende bunu söyledim bunlarda gebelik geçmiyor gebelik için idari izin yazısı 2020de gelmişti. Yazı buysa çağırılmak çok saçma. Haber siteleri de bunu paylaşmıştı. İstifa yasağı yasağı kalktı idari izinlerle ilgili henüz bir açıklama yok diye
gizemoztkk Ben de sağlık çalışanıyım ve personel daireyle konuştum. 24-32 hafta arası idari izin devam ediyor dediler. Bence iptal olacaksa bile yeni genelgeyle birlikte olacak, umarım olmaz ne diyelim bekleyeceğiz
EsmaVera Gençlik Sporda çalışıyorum beni de az önce aradılar 1 temmuz değil pazartesinden itibaren normal mesaiye başlıyorsun diye :((((()))))
-Zeynepakms- EsmaVera Bana 1 temmuz dendi ondan öncesinde idari izin devam dedi 1 temmuz mesai başı dendi erken çağırmışlar sizi
-Zeynepakms- Ayca0909 Bu gitmişse bunda yazmıyor ama ben dedim hamileler yazıyor mu idari izin olarak evet dedi Hamile kronik hastalığı olanların hepsinin kalktı dedi keşke kalkmasa😔bizleri düşünseler
evaburak95 -Zeynepakms- ya bende 112 de kamu personeliyim 28+3 şu an sağlıkçı olmasam çalışmak daha iyi ama aşı da yaptırmadım inşallah bişey olmaz 😬
-Zeynepakms- evaburak95 Aynen canım normal Bi yerde çalışsak iyi ama sağlıkta calisinca hem işin stresi daha çok hemde hastalarla muhatap olmak daha riskli geliyor o yüzden de çok stres yapıyorum nasıl geçer diye günler
Ipek95 Kızlar zaten saçma olan bu 24-32 daha öncede varken en sonki genelgede yeni bşey gibi gösterdiler şimdide bunu bilmeyenler oradaki yazanlara göre kalktığını söylüyor geçmiştede bu İdari izin vardı yani bunun farkıma varırlar umarım
Zeynep-Ecem46 Ipek95 aynen tüm saçmalık burda başlıyor normalde yaklaşık bir yıldır var bu idari izin ama sanki yeni gibi bir izlenim verildi.
pamugumm51 Ipek95 evet haklısınız bu zaten var olan bişeydi. Bende sicile sordum henüz kesinleşmedi dedi.