-Zeynepakms- Defnem07 Bizimde burnumuzdan getirerek güya verdiler ama hastaneye ne zaman yazı düşerse onaylanirsa o zamanmis yani gebelere yarın iş başı dendi
cocoblog Gamzz aynen katılıyorum işlerine gelince YÖK Sağlık bakanlığı kafalarına göre takılıyorlar ama bakanlıktaki sağlıkçıya verirse bize vermezse baya sıkıntı olur gibime geliyor o yüzden kullanırız diye düşünüyorum
Nicemommm Bende sağlık çalışanıyım benimde tam 24 haftam bayrama denk geliyor yani bayram sonrası izne ayrılabiliyorum acaba dilekçeyi geç verince bir sıkıntı yaşanıyor mu bir bilgisi olan ?
Anesanne Nicemommm ben 1 gün sonra verdim doktorum o gün izinliydi ama sizinki kaç gün sorun olur mu bilmiyorum
selnaz Nicemommm ben de devlet memuruyum bayrama denk gelmişti 24. Haftam bayramdan sonra verdim dilekçe yi sorun olmadi
Bus21 Merhaba kamu kurumunda calısıyorum24.haftadan itibaren idari izin halen devam ediyor mu bilgisi olan var mı acaba?
Calisananne25 melekanesi peki 24.haftaya girince mi yoksa 24.haftayı doldurunca mı ayrılıyorsunuz. Bugün biri bana 24.hafta bitince dedi ama saçma geldi bana 24e girincedir diye düşünüyorum sizin nasıl oldu ben de kamudayım 20+4üm.
BBabyy Calisananne25 rica ederim kamuda personel evraklarını yapan Arkadaşlar kendini çok akıllı zannediyorlar 🙈 24+0 24+6 arasında onun dosyaya koyabileceği farklı bir durum yok amacı işi yokuşa sürmek
Calisananne25 BBabyy evet ya aynen öyle valla evrak işi yapanlar hep çok yoğun 😁 ben teknik personelim bu kadar tantana yapmıyorum 😁