Meyraza Kızlar ben 36+4 günlük hamileyim kızım olacak insAllah ama kız çocukları erken doğar diyorlar doğru bir inanış mi 🙄
BuglemveMucizeninAnnesi Doğum zamanının cinsiyetle alakası yok bence. Kızlar erken geliyorsa benim ilk kız neden 42 haftayı doldurdu ozaman? 🤔 Vakti zamanı ne zamansa ozaman gelirler. Önemli olan sağlıklı olmaları.
hazalinannesi_1 Meyraza 42+3 te doğdu yine gelmiyordu doktor istersen bekleyelim istersen sezaryen alalım dedi sancım acılmam yoktu sezaryen oldum 😂
rosatue Meyraza benim ailemde de o inanış var. Yeter artık söylemeyin diyorum, 40 kere diye diye erken doğurtacaklar beni. Çevremde 42 haftada gelmeyip mecburi sezaryen olan akrabam var. Şahsen ben inanmıyorum bu inanışa 😅
Momlife1 Meyraza kesinlikle doğru bir inanış değil kızım ve görümcemin kızı 40+3 te doğdu kuzenimin iki oğlu var oda 38. Haftada doğum yaptı
Rj_gunes Meyraza ben de sırf öyle dendiği için erken bekliyordum bugün 40 haftayı devirdi sağolsun ve bir türlü gelmek bilmedi. Boşuna erken heyecan lara kapılıyordum 🥺😢