Comologgo Kizlarr hazımsızlıkla baş edemiyorum her gün biraz daha şişiyor karnım :( siz nasıl baş ediyorsunuz ?
Aycan1 Comologgo daha nerdesin sen son aylara gel nefes darlığı mide yanması uykusuz şimdi yine iyi haftalardasin Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
ysmngrcn Comologgo ben de ilk dönem çok oldu. Ben sabahları activia yoğurt, yulaf ve kayısı karışımı yemeye başladım. Sonra rahatlamıştım. Yürümekte iyi geliyordu.
Comologgo Aycan1 yapma ya ben bulantılar geçince mide rahatlar diye ümit edip ileriki ayları iple cekiodm 🤭
Comologgo Burcuckmk ay inşallah bende gastrit var normalde bı de bu eklenince balona döndüm. İlaç da yasak 🤦
Aycan1 Comologgo ewet mide bulantısı zor gerçekten ama ki onlar geçtikten sonra karnın büyüyo miden yaniyo insan geceleri uyuyamiyo çok zor ya şuan ben öleyim 😔
Comologgo Burcuckmk ben normalde nexium kullanıyordum doktor çok dayanamayacak durumda olursan kullan dedi en zararsız ilaç bile zararlı deyince kendimi zorlamaya dayanmaya çalışmaya başladım
Comologgo Mezig20 ya bende normalde de vardı tam ramazan ayı geçsin doktora gideyim tedavi başlasin dedim ki baktım sürpriz bebiş var :)
Comologgo ysmngrcn bana su an için yürüyüş yasağı var .bı tek o pakliyor beni normalde. Kayısı sadece kuru sancı yapıyor bende popkek iyi geliyordu :) ama şeker sınırda onu da tüketmekten çekiniyorum
Comologgo Aycan1 hayırlısı ile geçip bitse süreç de bebisimizi kucağımıza alıp tüm bu sıkıntıları unutsak 🤲🤲🤲😍
ysmngrcn Comologgo Geçmiş olsun. Umarım ilerleyen haftalarda azalır. 13 haftadayiz. Benim geçti artık. Darısı sana olsun.