Hiraa Minnak-kiz66 canım benımkının masallah karın cevresı 1 ay onde cıktı gobeklı olacak dedı kaşar cok yıyorum ben sabah kahvaltıda ve aksam buzdolabından alıp alıp yıyorum doktorum kaşar cok kılo yapar bebege dedı tavsıye ederım bide meyve ye muzda cok yapıuo
Minnak-kiz66 Hiraa Ya hamileligimin başından beri deli gibi meyve yiyorum,ama kaşar denemiştim olmadi tekrardan bol bol yeyim bakayım çok teşekkür ederim canım
Alpays_Mommy Bb1 gecen hafta 38+5 de 3.300 gramdi boyuda 50 cm di.. Bugün olduk 39+5 de aksama kontrolüm var
Hiraa Minnak-kiz66 kasar en onemlısı canım gercekten bak bebege cok kılo yapıyo inşallah faydasını gorursun ne demek 😍
Minnak-kiz66 gkce2302 Evet geçen gün oturup ağladım ben nasıl anneyim besleyemiyorum onu diye bir türlü kilo almıyor karın cevresinden
teachervera Elif_p Benim 16 da 219 gramdı doktor 4 gün önde demişti. Bu doktorlar neye göre önde ya da geride diyor acaba
Elif_p teachervera benim bebeğin diğer ölçümlerine göre söyledi önde diye 1 hafta bel kalınlığı bas çevresi vs