citlenbigim2212 Ben şuan 17+6 haftalık hamileyim detaylı ultrason için bir yerle konuştuğumda sadecw fotoğrafları verebildiklerini cd verilmediğini flash a falan aktarılmadığını söylediler sizler nerde ne kadara yaptırdınız fiyat neydi acaba yardımcı olur musunuz
Seymamuge citlenbigim2212 ben İstanbul’da ali ekize yaptırmıştım banada CD flash vermedi iki uç tane foto verdi dosyaları whatsapp ve dosya olarak verdi 600 gibi biseydi sanırım fiyatı
kubrakokcan citlenbigim2212 Alsancak MR da yaptırdım 2 ayı geçti yaptıralı. Hem CD verdiler hem fotoğraf. 20 dakika kadar sürdü. Gayet güzel ilgilendiler çok memnun kaldım 😌
Beyzan citlenbigim2212 benim gittiğim Dr fotoğraf verdi ve rapor yazdı kendi kadın doğum doktorum incelesin diye.iki gebeliğimde de böyleydi. Bence CD flaş filan çok gerekli şeyler değil Eğer amaç organ taraması yaptırmaksa önemli olan bir sorun çıkmaması ama siz ücreti renkli ve çeşitli fotosu olsun diye yaptırıyorsaniz o ayrı. Bu arada tecrübeli bir anne olarak söylüyorum anne karnındaki hali ile doğum sonrası hali pek de benzemiyor
Seymamuge citlenbigim2212 evet attı tüm ultrason görüntülerini kalp videosunu falan ama onlar zaten belli belirsiz şeyler tıbbi yani.
Glbnpk citlenbigim2212 CD veya flash değil de daha kapıdan çıktığım an mailime geldi videolar ve fotoğraflar.
Glbnpk citlenbigim2212 yok İzmir’de yaptırmadığım için yeri yazmadım, Diyarbakırda yaptırdım. Genel olarak mı diye sorduğunuz için yazdım. Mutlaka atan yer vardır oraya yaptırın. Hatıra olarak kalıyor.
Glbnpk citlenbigim2212 Özel mi görüştüğünüz yer araştırma hastanesi vs mi? Ne kadar ücret istiyorlar?
Glbnpk citlenbigim2212 Bir de para verecekseniz mutlaka video veren bir yere gidin. Hayırlı haberler alın inşallah. 😍
ivmenas citlenbigim2212 antalya da ozel muayenehanede. Yakin bir yerdeyseniz sigorta hastanesinin o taraf ama doktorun adini unuttum bir sey urcu soy adi 😀