Damla________ Dilekkkk marmara araştırma Hastanesi yapıyor ücretsiz ama haftan geçmediyse tabi sıra veriyor çünkü eğer geçmişse haftan kaynarcada cihan poliklinik var orası uygun yapıyor internetten yaz numaralar yazıyor diğer hastaneler de söylüyor fiyat
Pelinsu Dilekkkk gidebilirsen eğer e5 in kenarında pendik hospital var çok uygun orası ben ikizlerime yaptırdım 375tl ama diğer gorustuklerim hep farklı fiyat verdi ayrıca bayan oranın ilgilenen kişisi neriman hanım hastaneyi ara fiyat al derim 🙃
ilknur53 Damla________ marmara bnde baktm.ama randevu alman lazim dedi doluysa zeynel kamile.bak dedi bana doktor gun fakan vermedi bana
Damla________ Minicin ben yaptırmadım ama 1-3 hafta veriliyor diye biliyorum onuda söylerler telefonda bilenler cevaplarsa daha iyi olur
Aysun2834 Minicin sonuçları hemen veriyor doktor normal ultrason gibi ama daha detaylı bakıyor organları kadar bazı hastanelerde renkli bakıyor
ilknur53 Minicin sonuclar hemen vrriliyor ozelde yaptirdigim icin devleti bilemiyirjm ben bulamamistm gun
Damla________ Dilekkkk yoğunluktan zor oluyor iste başka devlet yapıyor mu bilmiyorum belki araştırmalar yapıyordur Kartal araştırmaya sor istersen birde
Damla________ Dilekkkk kaynarca Cihan polikliniği ara onlar yapıyor özeller hep yapıyor ücretlerini öğrenirsin söylüyorlar gün isteyin telefonda doktor ordami diye sorun çünkü detaylı ultrason çeken doktor yoksa boşa gitmiş olabiliyorsunuz
Aysun2834 Minicin yok kan tahlili yapılmıyor sadece ultrasondan bebeğin tüm organlarına bakılıyor 20dk sürdü benim ki